1. 26.
    0
    beyler değerli zamanınız almayacağım kısa birşey..

    eve gittim, o kız için çok şey yapmıştım. onunla biryere gitmek için para biriktirirdim siz düşünün.. ki bu yer sinema ya da bir kafe bile oluyordu. ama aldatmıştı.. Bir arkadaşım sen gelsene bir dedi okulun arkasında ağaçların altında bir yer var. Bak dedi gibten bir adamsın, derslere gelmiyorsun sessiz sakin adamsın pek sevmiyorum seni dedi. ama hakkında duyduklarım beni çok mutlu etti. dedim hayırdır. dedi ki züt etmiştin reis'i dedim yok estağfurullah sadece ukalalık yapıyordu sakin olması gerektiğini kimsenin kendisine yertki vermeden bizden üstün davranmaması gerektiğini söyledim bunda birşey yok dedim

    (beyler üniversite öğrencisi koridora çıkarılıp öğüt ve otorite belirten şeyler söylenir mi, ki adam da dövüyorlardı) dedim beni de dövebilirsiniz. Yok dedi bir suçun yok. her kesin içinde.

    dedim çok adeletli olduğunu düşünüyorsun ama senin insanların suçlu olup olmamasına karar verme yetkin yok. ama madem düzen böyle işliyor uyacağız.

    bunu övdü mutlu oldum. şimdi otur şuraya, "kız arkadaşın seni aldatıyor" akıllı adamsın beni görmedin ben söylemedim. tarzı şeyler söyledi gitti.
    ···
   tümünü göster