1. 1.
    +6 -11
    görülen algı bozukluğu. "inci sözlükteki bir takım faşist mallarda görülen algı bozukluğu" mâlum elli karakter meselesi.
    inci sözlüğe girmeye başladığımdan beri bu faşist, cahil heriflere laf anlatmaktan sıkıldım. lâkin, bu cahil cüheyla tayfa kalkıp küfür etmekten ve küfür yemekten, cehâletini gözler önüne serip gibilmiş beyinleriyle ego gösterisi yapmaktan sıkılmadı. bu meseleden daha önce bahsettim:
    (bkz: ırkçı embesiller gelin bi/#84256874)
    şimdi bugünkü olaya gelelim. vatandaşın biri başlık açmış. demiş ki atatürk'e laf atanları banlayalım. ben de onun üzerine şöyle bir şey yazdım:
    (bkz: atatürk e laf atanlar banlansın/#85530240)
    buraya da yazayım mâlum bu şahıslar anlama güçlüğü çekiyor:
    o zaman inci sözlüğün adını kemalist sözlük olarak da değiştirin amk.
    kimse kimseyi sevmek, lider olarak benimsemek zorunda değil.
    not: sakın "anandan çıkardın babanı bilmezdin" muhabbetine girmeyin cılkı çıktı artık o saçmalığın.
    ayrıca ben "ana avrat sövülsün" demedim. hakaret vardır, küfür vardır o zaman başka ama bu adam benim putum değil. saygı duymak zorunda da değilim.

    şimdi burada herhangi bir millete hakaret bulana ödül verecem amk. yok değil mi. ama muallakler öyle bir zırvaladılar ki, ne türklüğe sövmediğim kaldı, ne yunanlı olmadığım kaldı *. saatlerdir bu yüzden kafasına birkaç kavram takmış ve küfretmekden başka bir tak bilmeyen bir embesil sürüsüyle uğraşıyorum.

    şimdi bilen varsa söylesin
    1-)bu adamlar ne kullanıyor. bu neyin kafası amk?
    2-)"isteyen istediğini eleştirsin"den türklük'e karşı nasıl bir hakaret çıkarılır. tersten okudum, düzden okudum yok amk! yok harbi yok
    3-)son bomba, "ayrımcılık yapmaya çalışıyorsun" diyen olmuş. hey amk hey hey!
    ···
   tümünü göster