1. 126.
    +29 -1
    hangi hafıza hangisini sileyim bilmiyorum
    - utanmak değil. gurur duyarım ama yok mu o fakirlik. o nasıl bir eziyettir. bir haşlanmış yumurtayı 4 kişinin paylaşması. eve dayının getirdiği bir koli yumurtanın büyük sevinci. buzdolabını açıp açıp seyretmek. vay anasını yumurta var. hem de otuz tane. hadi hafızam unut bunu.
    - fiş defteri alamamak. yanında ki sınıf arkadaşının topkek yemesi ve ona gıpta ile bakman. hadi hafızam unut bunu.
    - ortaokulu bir tek takım elbiseyle bitirmek. aynı ayakkabıyı kullanmak. altına pençe attırmak ve bundan müthiş utanmak. hadi hafızam unut bunu.
    - topun olmadığı için hep defansda olmak yada fasülyeden olmak. harçlıklardan nice sonra top almak. ayağını kırmak. senin topunla maç yapmaları. kahrolman. o topun patlaması. parayı ödememeleri. hadi hafızam unut bunu.
    - lisede aşık olmak ilk aşk. devrimciyiz. nasıl deliyim. kız o kadar güzel ki- yazdım bunları takip eden anlamıştır- okulun en bomba kızı. dikkat!!! benimle çıkıyor felan. evleneceğiz. nasıl inançlyız. meydanlardayız. slogan atıyoruz. bir gelirsin ki bir gün tam karşında tam faşist tam düşmanın tam olmaz bir adamla öpüşürken görmek. 18 yaşındasın. intihar etmek istemek. ama yaşamayı sevmek. yaşamaya karar vermek. hadi hafızam unut bunu.
    - dudağı yoran bir söze kırıldık. dönemedik. kal dersen kalırım dedi. kal demedim gitti. kal diyememek. hadi hafızam unut bunu.
    - kısa keseyim. hafıza. hadi hayatı unut. sıfırdan. yapabilirmisin?.
    - hadi hafızam herşeyi unut:))
    ···
   tümünü göster