1. 1.
    +4 -24
    tecavüze uğradım. öz amcam değildi o. adını bile anmak istemiyorum. annemin ikinci evliliğiydi. bu arada şuanda 24 yaşındayım. olayın üzerinden 8 yıl geçti ve şimdi bunu atlattığıma inandırmaya çalışıyorum kendimi.

    ilk dört yıl evden çıkmadım. iki kez intihar etmeyi denedim ancak annemi bırakamazdım. annenizin ellerinden öpün, onu hiç bırakmayın. o sizin herşeyiniz. anneme hiçbir zaman tecavüze uğradığımı söyleyemedim ama bir şeylerin ters gittiğini hep anladı.

    üvey babam bana karşı çok nazikti, hala öyledir. ama o kardeşi.

    açıkçası kendimi sınamak ve böyle bir anıyı anlatıp anlatamayacağımı merak ediyorum. daha dürüst olmam gerekirse nişanlım bana bazen neyimin olduğunu soruyor. ona sadece üzgün ve kızgın olduğumu söyledim hep. bu arada sayesinde çok yol katettim. şimdi artık bu sırrımı ona da anlatmam gerektiğine inanıyorum. yani burada yazacaklarım -eğer yazarsam- benim için sadece bir deneme olacak.

    baştan söyleyeyim, sizin iğrenç şakalarınız yahut pis düşünceleriniz için değil, kalbinize seslenmek ve hala iyi olduğunuzu hissettirmek için de anlatmak istiyorum.

    var mı müsaade?

    edit: sadece benim yazdıklarım için.

    http://inci.sozlukspot.co...4%B1ndan/@goben%20breslav
    ···
   tümünü göster