1. 76.
    0
    ancak annemin neden bu kadar çabuk evlendiğini şimdi daha iyi anlıyorum. o bir şeyler yaşamak için nikah bekleyen biri ve üvey babamda biliyor ki annem beni utandıracak bir şey asla yapmaz.. en sonunda evleneceklerini söylediler, inanır mısınız tanışırken daha soğuk karşılamıştım. ben 15'ime basarken onlar evlenmişti. yeni üvey ailemde ki herkes bana çok iyi davranıyordu. yeni kuzenlerimde öyle.

    benim kardeşim yok. farketmişsinizdir ve o tanıştığım kuzenlerim o kadar yakınlardı ki bana. hala öyleyiz kardeş gibi büyüdük ve beraberiz.

    bir tek kişi. sadece bir tek kişiye içim ısınmamıştı tanışırken. zaten ilk olarak nikahta görmüştüm. ben o gün annemden sonra salonda en güzel kızdım. en güzel derken demek istediğimi çarpıtmayın sakın. anneme özeniyor ve biraz makyaj yapıyordum. bu üvey amca denilen adamla o gün orada tanıştık. diğer aile üyelerinin hepsi diyorum ya o kadar içten sıcaklardı ki. bu herifte bir aksi tavır vardı. gece boyunca ara sıra dönüp baktığımda bana baktığını da görüyordum. gerçekten rahatsız olmuştum. keşke üvey babamla o zaman bunu konuşsaydım.
    ···
   tümünü göster