1. 151.
    0
    *** bu olay tam 28 mart 2011 tarihinde gerçekleşiyo beyler. ama ben 1 hafta kadar öncesine gitmek istiyorum.

    1 hafta önce yani 20 mart civarları falan ben kütüphanedeyim. yeşimle okulda bile smsleşiyoruz. baktım mineyle bunu bahçede gördüm. mine sigara içiyo bu arada beyler. ve teneffüste bazı öğrenciler sigara içmeye kaçar. elimde kahve camdan onları izliyorum. öyle bi izlenim verdilerki bana yüzlerinden sanki sigara içicekler hoca arıyorlar etraflarında gibi şeyler anladım. mesaj attım hemen

    ben: ne o sigara mı içiceksin ?
    yeşim: yoo nerden çıkardın ?
    ben öyle hissetim
    yeşim: *yok ya içmiyorum ben* (buraya dikkat beyler. yıldızlı bir şekilde. burayı unutmayın!)
    ben: hele bi iç istersen. dene bi bakalım.

    o gün öyle gitmişti. o günün akşamı olabilir tam hatırlamıyorum. bu etek hiç giymez beyler. hep pantolon. hep öyleydi 2 sene boyunca. bana dedi ki:

    yeşim: etek giysem yakışır mı acaba ?
    ben: boşver eteği
    yeşim: neden ? güzel durmaz mı ?
    ben: boşver diyorum
    yeşim: yarın giyebilirim
    ben: giymiceksin
    yeşim: niye ?
    ben: giymiceksin işte! istemiyorum. tamam ?

    bi süre sessizlik ve..

    yeşim: tamam

    gibilerinden bir mesaj gelmişti. gelelim 27 mart akşdıbına. geçen sene bu akşam yani 27 mart gecesi onun doğum gününü kutlamıştım. hatta ilk kutlamıştım. mesajla. güzelce bi mesaj, iyi dilekler falan.. aynı olayı o sene de yapıcaktım. hiç bahsetmiyorum tabi doğum gününden. saat 00:00 oldu ve güzelce özene bezene hazırladığım iyi dilekli, onu önemseyen bir mesajla yine doğum gününü ilk ben kutladım.

    sabahı 28 mart. 3. dersleriydi sanırım.. bedendi dersleri. iyi hatırlıyorum üstünde beyaz bi tişört. bi baktım burçin buna sarıldı koridorda ve ağlıyo bu. ondan evvel telaşlı telaşlı hallerini gördüm elinde de telefon vardı. hakan bini yine aldatmış ve ayrılmışlar. ben o an ona burçinin değil benim sarılmam gerektiğini düşünmüştüm çok istemiştim fakat.. yapamazdım amk işte. mesajla falan sordum öğrendim. aldatmış ayrılmışlar. o gün yine face'ten kutladım hala durur mesajlar inanamıyorum ciddi olamazsın gibilerinden şeyler yazmış ve akşamı da bugünkü o aldatılma olayına yine sert çıkışlı bişey işte. doğum günü ya gereken hayatımda gerekenmeyende takluktur fazlalıktır tarzından bir şeyler yazmıştı işte. ben tabi hep destek tam destek.
    ···
   tümünü göster