1. 13526.
    0
    Rezerved
    ···
  2. 13527.
    0
    rezzzzz
    ···
  3. 13528.
    +2 -1
    TARiH 13/10/2021 SALI SAAT:14.59 BU YAZI BU TARiH VE SAAT DiLiMiNDE OKUNUP BiTMiŞTiR. ANKARA. YILLAR SONRA OKUYANLAR BiR SELAM ÇAKMADAN GEÇMESiN SELAMETLE
    ···
  4. 13529.
    0
    AĞlıyorum dıbına koyim anasını gibeyim böyle işin
    ···
  5. 13530.
    0
    Sözlüğün efsane hikayelerinden
    ···
  6. 13531.
    0
    ne güzel günlerdi. ne güzel insanlar vardı.(((
    ···
  7. 13532.
    0
    hikaye bitince kendimi boşlukta hissettim amk
    ···
  8. 13533.
    +1
    nerelerdesinn barış asteğmenn
    ···
  9. 13534.
    +2
    ne hikayeydi be..
    ···
  10. 13535.
    0
    Barış abim ses ver Allah aşkına
    ···
  11. 13536.
    0
    Merhaba Barış abi...
    Şuan hayatta mısın bilmiyorum, şayet yaşıyorsan en az 50 yaşındasındır. Dün yazdığın askerlik anılarını okuyup bitirdim. Karmakarışık bir ruh hali içerisindeyim ancak kitap bittiği içinde neredeyse ağlayacak durumdayım. Sana anlatmak istediğim çok şey var ama nereden başlayacağıma dair en ufak bir fikrim yok. Ben bu hikayeyi keşfedeli bir kaç gün oluyor hâlbuki sen bunu 9 yıl önce yazdın kim bilir neler gelip geçti hayatından. ben seni çok geç buldum seninle sohbet etmeye sana soru sormaya fırsatım olmadı. Sen bu hikayeyi yazarken ben 11 yaşında Bitlis'in bir köyünde internetin ne olduğunu bilmeden yaşıyordum nereden bilecektim ki... Seni ve Bahadır abi yi öyle merak ediyorum ki mümkün mü bilmiyorum ama sizinle bir kez olsun konuşabilmeyi çok istiyorum. Kitabı okurken yaşadığım duyguların tarifi yok yemin ederim. Bunun için çok çok çok teşekkür ediyorum. Bu yazdıklarımı görmeyeceğinden yüzde yüz eminim ama işte insan her şekilde ne olursa olsun umut ediyor. Ben buraya daha çok şey yazardım da sen okuyabilecek durumda mısın bilmiyorum. Ama yine de sana çok teşekkür ediyorum neden? Çünkü; tekrar tekrar okuyabileceğim, çoğu yerinde kahkaha attığım, onun dışında hüzünlendiğim, endişendiğim, heyecanlandığım, korktuğum, gaza geldiğim, en önemliside kesinlikle ilham aldığım bir kitap yazdığın için teşekkür ediyorum binlerce kez... Hikayeyi daha doğrusu anılarını okurken o kadar çok duygu patlaması yaşadım ki anlatamam. Özellikle Bahadır abinin gelip senin adını yazdığı yerde koptum (benim de babamın adı Barış, Mardin Nusaybin de hudutta yapmış askerliğini zorla askerlik anılarını anlattırırdım, hatta bunlarda da Ferhat üsteğmen diye biri varmış bordo dan sürülme üste itaatsizlikten sürülmüş sen tahmin et nasıl bir pgibopat olabileceğini... Adam öyle böyle pgibopat değil, Bahadır abi ile çok iyi anlaşırlardı, tam onun kalemi:)))
    Ne yazmışım bee... merak ettiğim bir sürü şey var. inci sözlüğe yeni katıldığım için sana özelden mesaj atamıyorum yoksa buraya yazmazdım bunları. Anladığım kadarıyla en son 7 yıl önce uğramışsın buraya umarım tekrar dönebilecek durumdasındır. muhtemelen görmeyeceksin bu mesajımı ama iyi ki varsın abi zamanında vatan için yaptıklarınız için ve daha sonra bunları bize aktardığın için minnettarım sana. Kız olduğum için askere gidemeyeceğim ama sayende gitmiş kadar oldum. iyi ki iyi ki iyi ki varsınız. Saygılarımı sunuyorum abim...
    Tümünü Göster
    ···
  12. 13537.
    +1
    barış abi 13 14 yaşlarında okumuştum hikayeni bu ay ben gidiyorum bir sınır karakoluna hikayeni okuduğumda çok özenmiştim sana ve dağlar başı bahadır abime umarım hayatta ve mutlusunuzdur.
    ···
  13. 13538.
    0
    Yillar sonra yine buradayim Abi, sana Saygim sonsuz umarim iyisindir...
    ···
  14. 13539.
    0
    Yeniden başlayalım..
    ···
  15. 13540.
    0
    2 yıl önce okumuştum arada aklıma gelir duygulanırım
    ···
  16. 13541.
    0
    nerelerdesin barış komutanım. hala o yemekhanede arda boyları çalarken ağladığın kısım aklıma geliyor. ilk okuduğumda ağlamıştım hala daha gözümden yaş geliyor. birileri hala senin hikayeni okuyor. umarım hayattasındır.
    ···
  17. 13542.
    0
    mazi, okuduğum en iyi yazılardan
    ···