1. 1.
    -4
    Olarak az önce benzer birşeye şahit oldum ve elim ayağım titriyor şu an beyler!

    Belki duyanlarınız olmuştur 99 depreminden önce gece kızıl bulutlar çıkmıştı. O zamanlar rahmetli dedem bunun hayra alamet olmadığını söylemişti de ne demek istediğini anlamamıştık. Daha sonra gölcük'te göğe yükselen bazı ateş topları görülmüştü. Sonrasında da o facia gerçekleşti 25bin insan öldü.

    Bizim ev mezarlığa bakıyor. Az önce yapmuru izliyim bide sigara içeyim diye camdan bakıyodum ve bide ne göreyim. Yeşilli turunculu ışık topları yerde sekmeye başladı, sonra da çok ağır bi şekilde yükseldi.

    Anlatayammı gerisini?
    ···
  2. 2.
    +3
    @32
    http://inciswf.com/thundergod.swf
    ···
  3. 3.
    +2
    lan yannan kafalı sims'in çıkış tarihi zaten 2000 gibtirtme balatalarını milleti de kandırma yat uyu

    http://tr.wikipedia.org/wiki/The_Sims
    ···
  4. 4.
    +1 -1
    haarp dan dolayı oldu o ışıklar
    ···
  5. 5.
    +1
    mezarlıkta tiner bali çeken fosfor renk eşortman üstü giyen tipleri görümüşsündür onları da ufo falan sanmışsındır amk git yat uyu panpa
    ···
  6. 6.
    +1
    H.A.A.R.P
    ···
  7. 7.
    -1
    Devam beyler..

    Bahsettiğim küreleri şöyle anlatayım, bizim evle mezarlık arası 80 metre kadar mesafe var. Ve tahminimce bu kürelerin büyüklüğü bir voleybol topu kadar. Renkleri yeşille turuncu arası gidip geliyor. bazen birleşip 1 tane oluyorlar bazen de büyük bir tanesinden birkaç tane çıkıyor. Tek ortak özellikleri ise bunlar mezar taşlarının arasında yerden 1 insan boyu kadar yüksekte dolaşıp duruyor ve sonunda mutlaka göğe yükseliyor.

    Bunları gördüm sigara ağzımdan düşecekti. O kadar korktum ki, gözüne ışıldak tutulmuş tavşan gibi kitlenip kaldım
    ···
  8. 8.
    -1
    Sonra bi baktin Sabri sarioglu mezarlikta antrenman yapiyormus.. Koydun kafayi uyudun gonul rahatligiyla koftehor.. ^^
    ···
  9. 9.
    +1
    ya gibtir git kendimi bildim bileli gölcükteyim, o ateş topu dediğiniz şey tüpraştan çıkan alev dıbına koyayım, herkes zütünden atıyor.
    ···
  10. 10.
    +1
    Ulan gece gece şöyle şeylerden bahsetmeyin artık, fırtına da var zaten :(
    ···
  11. 11.
    0
    rezerved
    ···
  12. 12.
    0
    evet şu anda marmara denizi batısına doğru hatta göz şeklinde bende görüyorum.
    ···
  13. 13.
    0
    şehir efsanesi detected
    ···
  14. 14.
    0
    rzerveddd
    ···
  15. 15.
    0
    rezerved bakalım
    ···
  16. 16.
    0
    rezerved
    ···
  17. 17.
    0
    anlat panpa öldünmü amk
    ···
  18. 18.
    0
    konu hakkında en ufak bilgisi olmayan insanlar yine direkt olayı haarp'a bağlamış. araştırmaktansa haarp'a bağlamak kolayına gidiyor tabii.

    şimdi canlarım benim haarp maarp değil olay, ki kapanıyor haarp da amk bakalım o komplo teorisi sıçan tayfa artık neye kılıf uyduracak depremleri acaba.

    neyse şimdi özetle ışıkların olayı aşağı yukarı teoride şudur. yeraltındaki kayaçlar falan piezoelektrik etkisi gösterir. yani skıştırdığında elektrik üretir o. deprem öncesinde ya da deprem anında da kayaçlarda birikme olunca sıkışma oluşuyor. o sırada da oluşan elektromanyetik dalgalar havada bulunan bazı gaz atomlarına, onların elektronlarına enerji verir. elektronlar üst enerji seviyesine gidip geri döner, dalgayı yayar. bu dalga da görünür haldedir.

    mesela şu kuzey ışıkları vardır hani, iskandinav ülkelerinde görünen. hah işte o da aynı mantıkla oluşur. ancak elektronlar yeraltından değil de güneşten alır enerjisini orada

    haaaa haarp bulutları diye yine zütten sıçılan şey de bu mantığa yakın işler mesela. onu da yazmiyim şimdi amk alın okuyun http://www.yerdurumu.org/...EPREM%20BULUTU-IgibLI.pdf
    ···
  19. 19.
    0
    Rozorvod
    ···
  20. 20.
    0
    haarp projesiyle alakalı olduğunu okumuştum
    ···