1. 26.
    -1
    Tanri yagmurdadir
    ···
  2. 27.
    +1
    @21 keşke 2004 te doğsaydım kardeşim 18 sene geç kaldım amk.
    ···
  3. 28.
    +7
    Saat 5 - 5.30 gbi ben bunları aradım. Oturduğum yerde böyle deniz kenarında bir sıra kafe var. Onlardan brine oturmuşlar. Zaten o kafe bir süre bizim kutsalyerimiz olmuştu. Hala o kafeye girince bir değişik olurum. Onları da anlatacağım.
    Ben mig in arkadaşı olarak bir tane kereste bekliyorum. Çünkü bu adam pek kızlarla arkadaş olamaz. Ya uğraşır devirmek için ya da aramaz sormaz pek fazla. Bana biraz ters ama adam memnun. Şimdi de kaç yıldır arkadaşım dediği kızla evlenecek gibi görünüyor. Sakallı bıyıklı bir herif beklerken karşımda bir kız. Şaşırdım. Beni görünce ayağa falan kalktı tanıştk falan. Benim normalde arkadaşımın yanına oturmam lazım ama herifin otuduğ yer dar amk ben de biraz kalıplıyım sığamayacağımı görünce ben direk kızın yanına çöktüm. Kızın adı da pınar olsun amk. Aklıma isim gelmedi ama bu pınar ı iyi tutun aklınızda bütün hikaye karşımıza çıkacak.
    ···
  4. 29.
    +1
    dinleyemem o kadarını amk.
    ···
  5. 30.
    0
    anlat panpa dinniyoz
    ···
  6. 31.
    0
    acı varsa okurum bak
    ···
  7. 32.
    +6
    Bu pınar ı anlatayım biraz. Kısa boylu, küçük gözlü, gülünce çok tatlı olan bir kız işte. Öyle ahım şahım güzel değil ama ne bileyim tatlı kız işte. Ben de fena değilim yani öyle söylerler. 180 boy var o zamanlar 85 kiloydum şimdi 96 97 arası gidip geliyorum. Kızla normal şekilde konuştuk falan. Ondan sonra bunu bir arkadaşına bıraktık ben de arkadaşımı durağa bırakıp eve geçeceğim. Tabi kızın çıktığını var mı yok mu sordum doğal olarak erkeğiz yani * )
    O akşam mik otobüse binene kadar konuştuk:
    b: lan oğlum ayarlasan kardeşim pınarı bana.
    m: tamam aga rahat ol ben konuşurum.
    Aramızda pınarla alakalı geçen tek sohbet bu kadardı. O konu orada kaldı o akşam .
    ···
  8. 33.
    0
    dinlemedeyiz panpa
    ···
  9. 34.
    0
    az hızlı pls
    ···
  10. 35.
    +4
    Aradan bir ay falan geçti. 3 ekim Pazar akşamıydı hiç unutmam amk o akşamı. 2 gün sonra hazırlık başlıyor. Salı günü okul mu başlar demeyin Ege Üni. Öyleydi o zamanlar. Hala öyle mi bilmiyorum. Mig sevgilisini bırakmış eve giderken bize uğradı. indim aşağı yanına . dedi sana pınar ı ayarlayayım mı? Dur lan nereden çıktı dememe kalmadı kıza mesaj attı yanımda kaplumbagaterbiyecisi senin numaranı stiyor diye. Kızda tamam ver demiş. Ben de ulan zaten kız arkadaşım falan da yok bir deneyelim ne çıkcak diye aldım kızın numarayı geçtim eve. Ama olsa da olur olmasa da olur. Kız dese ki uff snne be slk .s basıcam kalayı yollayacağım.
    ···
  11. 36.
    0
    amlat reyizzz
    ···
  12. 37.
    -1
    reserved ,derdine ortak oluruz panpa sen anlat .
    ···
  13. 38.
    +8
    Akşam oldu ben bu kıza mesaj attım. Kızmayın amk diplomayı aldım ama hala inceden liseliyiz. Konuştuk ettik falan kızla. Beyler yazacağım konuşma aynen bire bir yaşandı amk. ilk şokumu o gece yaşadım yemin ediyorum ibretlik paylaşım. Şimdi bakıyorum da gidişat o zamandan belliymiş işte neden zorluyorsun hıyar ama bilemiyorsun işte. Bir de işin içinde herhangi bir dişi varsa gibi tuttuğunun hatta koala gibi sarıldığının resmidir. işte o diyalog:
    b: ya pınar tatlı kızsın. ilk gördüğümde de hoşlanmştım zaten. Benimle çıkar mısın?
    p: (beyler cevabı ölsem unutmam amk) Bilmiyorum ya. Sen ne düşünüyorsun?
    Ulan ben zaten teklifi etmişimne düşündüğüm belli değil mi? Böyle telefona bakakaldım bir süre. Şoka girdim resmen amk. Cevap veremedim kilitlendim lan. Lan soran benim ne düşündüğümü neden soruyorsun a mübarek. Sonra da düşündüğümün belli olduğunu söyledim. Kıza çift dikiş anlatınc anladı sonunda amk. Neyse onunda inceden gönlü varmış. Direk tamam demedi ama şaşkınım mutluyum falan cart curt tak püsür. Ama ne söylerse sonunda sen diyip soru işaretini basıyor. Desem ben zütüme yılan soktum mutluluktan o da öyle yapacak.
    ···
  14. 39.
    0
    heyecanlı gidio pampaaa
    ···
  15. 40.
    0
    rezerved
    ···
  16. 41.
    +2
    kizin mesajina ithafen panpa

    http://inciswf.com/pos.swf
    ···
  17. 42.
    0
    anlat panpa sardı
    ···
  18. 43.
    +9
    kız tipik türk kızı işte. gelenek görenek diyo ama kafasındaki tilkiler discovery da yoktur. Öyle bir hayal güçleri var ki öyle komplo teorileri üretiyorlar ki bunların, Hürrem görse bunları Süleyman'ı bırakır alın ne yaparsanız yapın der Antalya'ya yerleşir. Önce tamam dedi pınar ama sonra da ağırdan satacak ya kendini , pazartesi işim var salı çıkışta görüşelim bir de yüz yüze konuşalım. sanki sözleşme yapacağız amk. Ama işte tipik türk kızı. Çok istiyor ama öyle görünmeyecek ben de yiyeceğim. O zaman inceden yedim panpalar. Tamam dedim görüşelim. Benim okul öğlen ama ilk gün ders olmaz liseli mod on. En kötü gider kitapları alır gelirim. Nitekim de öyle oldu zaten.
    ···
  19. 44.
    0
    rezerved
    ···
  20. 45.
    +1
    @37 güldürdün bin şukunu al.harbi sesli güldüm amk.
    ···