1. 1.
    +16 -2
    evet beyler bayanlar hiç kimse sallamasa da ben bu gece anlatmaya başlıyorum. içinde aşk, ihanet, biraz cinsellik, acı her türlü tak var. Rahatlamam lazım. Bu gece başlıyorum. Takipte kalın
    ···
  2. 2.
    +11
    Hani bazı dostlarınız vardır. Öz kardeşiniz olsa ancak öyle olur. Benim de böyle birkaç arkadaşım var hayatımda çok şükür. ileride ölüme gitsem arkamda bırakacaklarımı emanet ederim, saniye düşünmem amk. Bunları yeri geldi mi tanıtacağım zaten.
    Neyse amk bir gün bu arkadaşlarımdam mig aradı (kod adı tabi amk savaş uçağı mı bu)
    m: napıyon bilader?
    b: nolsun be kardeşim gidip gelmece.
    m: bak akşam üstü liseden bir arkadaşımla buluşacağım sizin orada. işin erken biterse sen de gel. Hem görüşürüz
    b: bakarız kardeşim ama uğrarım herhalde.
    Böyle kapattık telefonu. Ama ben hangi arkadaş falan sormadım. ilgilenmedim bile amk. Nereden bileyim o arkadaş benim 8 senemi bir şekilde gibip atacak.
    ···
  3. 3.
    +9
    kasım ayının sonuna kadar böyle aşk böceği sevgi pıtırcığı olarak geçinip gittik. sonra bu mübarek su kaynatmaya başladı. soğuk konuşmalar, kısa mesajlar, buluşmak istememeler falan ben anladım bunda bir sıkıntı var. sorduğumda canım sıkılıyor ama nedenini bilmiyorum dedi. kardeşlerim hiç bir kızın can sıkıntısı nedensiz değildir. eğer size canın sıkıldığını söylüyor da sebebini söylemiyorsa kendinizi her türlü şeye hazırlayın. çünkü bu dönemde kızlar genelde susarlar ve beklerler. susan kızdan korkun billurlu panpalarım. kız eğer sizle konuşuyorsa bağırıp çağırıyorsa bilin ki sizi hala seviyor ve bunun için mücadele ediyor ama eğer ki susuyorsa ya vazgeçmiştir ya da üzeredir. siz de önleminizi alın. alkol stoğu, bir play list ve içilecek sağlam dostlarınızı elinizin altında bulundurun.
    ···
  4. 4.
    +9
    kız tipik türk kızı işte. gelenek görenek diyo ama kafasındaki tilkiler discovery da yoktur. Öyle bir hayal güçleri var ki öyle komplo teorileri üretiyorlar ki bunların, Hürrem görse bunları Süleyman'ı bırakır alın ne yaparsanız yapın der Antalya'ya yerleşir. Önce tamam dedi pınar ama sonra da ağırdan satacak ya kendini , pazartesi işim var salı çıkışta görüşelim bir de yüz yüze konuşalım. sanki sözleşme yapacağız amk. Ama işte tipik türk kızı. Çok istiyor ama öyle görünmeyecek ben de yiyeceğim. O zaman inceden yedim panpalar. Tamam dedim görüşelim. Benim okul öğlen ama ilk gün ders olmaz liseli mod on. En kötü gider kitapları alır gelirim. Nitekim de öyle oldu zaten.
    ···
  5. 5.
    +8
    Akşam oldu ben bu kıza mesaj attım. Kızmayın amk diplomayı aldım ama hala inceden liseliyiz. Konuştuk ettik falan kızla. Beyler yazacağım konuşma aynen bire bir yaşandı amk. ilk şokumu o gece yaşadım yemin ediyorum ibretlik paylaşım. Şimdi bakıyorum da gidişat o zamandan belliymiş işte neden zorluyorsun hıyar ama bilemiyorsun işte. Bir de işin içinde herhangi bir dişi varsa gibi tuttuğunun hatta koala gibi sarıldığının resmidir. işte o diyalog:
    b: ya pınar tatlı kızsın. ilk gördüğümde de hoşlanmştım zaten. Benimle çıkar mısın?
    p: (beyler cevabı ölsem unutmam amk) Bilmiyorum ya. Sen ne düşünüyorsun?
    Ulan ben zaten teklifi etmişimne düşündüğüm belli değil mi? Böyle telefona bakakaldım bir süre. Şoka girdim resmen amk. Cevap veremedim kilitlendim lan. Lan soran benim ne düşündüğümü neden soruyorsun a mübarek. Sonra da düşündüğümün belli olduğunu söyledim. Kıza çift dikiş anlatınc anladı sonunda amk. Neyse onunda inceden gönlü varmış. Direk tamam demedi ama şaşkınım mutluyum falan cart curt tak püsür. Ama ne söylerse sonunda sen diyip soru işaretini basıyor. Desem ben zütüme yılan soktum mutluluktan o da öyle yapacak.
    ···
  6. 6.
    +8
    bunun su kaynatması git gide arttı tabi. en son bir akşam ban bir mesaj attı. mesajında düşünmeye ihtiyacı olduğu ve bir süre ara vermenin iyi olacağını söylüyordu. bu sürede de az görüşelim falan diyordu. düşündüm panpalar eğer kabul etmesem kız direk casper olacak ayrılalım o zaman diyecek. kabul etsem de bu sefer sadece biraz uzatma lacağım belki o zaman zarfında toparlarız. ben de tamam dedim nasıl istersen öyle olsun. aşağı yukarı 6-7 gün ne buluştuk ne telefonla konuştuk. arada ben buna mesaj yolluyorum şarkı sözleri falan hatta biri de şuydu http://www.youtube.com/watch?v=thHdTqwarLI
    şarkı hareketli ama nakaratını yollamıştım
    ···
  7. 7.
    +8
    Neyse panpalar başlıyorum. Lise bitmiş. Liselier bilmez ama öss’ye girmişim. Netler sağlam. istediğim okul olacak. Ege iletişim RTS bölümü. Oldu da zaten amk. Hala düşünürüm acaba doğru mu yaptım diye. Bir daha okusam yine o bölümü okurdum ama medya sektörü kadar gibik başka sektör azdır. Neyse ilerleyen zamanlarda onu anlatacağım.
    Biraz tattilden sonra muhasebeci dayımın yanında çalışmaya başladım. Hemen atlamayın amk yaşım daha 18. Getir zütür yapıyorum. Vergi dairesi, beyanname, makbuz falan gidip geliyorum. izmir’in o sıcağında otobüs falan geziyorum ama pek gibimde de değil. Üni’yi kazanmışım amk. Aklım orada. Akşama kadar yolları arşınlıyorum. Akşamda panpalarla basketbol oynuyorum. Günler böyle geçiyor işte. Dünya s.kime minare g.tüme hesabı
    ···
  8. 8.
    +7
    Hacılar ben rüyadan sonra dünyadan koptum adeta. Okula gidiyordum ama derslere girmiyordum. Hazırlık ama lisede almanca gördüğümden dolayı ingilizcem çok da sağlam değildi. yani çalışmam lazımdı. Zaten hazırlıktan sorumlu geçtim amk ancak 20007 de yaz okulunda verebildim. Kardeşlerim burada size iki kardeşimi daha tanıtmak isterim. ilki atarcan olsun (isme bak amk). Ben hazırlıktayken o da dersaneye gidiyordu. Dersane çıkışlarında haftanın üç günü kampüsteydi. Çok kıyak adamdır ama biraz asabi işte. O kadar çabuk parlar ki bir keresinde sarhoş bir kız üzerine bira döktü diye kızı dövüyordu zor almıştık elinden. Ama kral adamdır, bir telefon et başım sıkıştı de roketle gelir. agresif falan ama onun gibi adam sayılıdır dünyada.
    ···
  9. 9.
    +7
    tabi hepimizin lisede bıraktığı aşkı vardır. onun etkisini üstümde taşıyorum ama artık maymun gözünü açtı hesabı. zaten üniversiteyi de kazanmışım. sanki istanbulu fethettim amk. üniversite kazanmanın bir tak olmadığını bitirince anlıyorsunuz panpalar. neyse sanki harvard dan davet almışım gibi yürüyorum yollarda.
    ···
  10. 10.
    +7
    Onunda Salı günü dersanesi başlıyormuş ama ikimizinde pazartesi işimiz var. Ne işim vardı unuttum şimdi ama salıya sözleştiğimize göre işim vardı amk. Tabi işin içinde şülle varsa planları da kıza uydurmuş olabilirim
    Salı öğlen bunun dersane çıkışına gittim ben ama ciddi tırsıyorum. Kızı bir kere gördüm, üzerinden zaman geçmiş. Her çıkan kıza atmaca gibi bakıyorum kaçırmamak için. O gün kafama çanta yemedim ya bir daha da yemem yemedim de zaten. Neyse pınar kapıdan çıktı. Üzerinde beyaz üzerinde mavi kırmızı enine çizgili bir tişört, altında mavi bir kot ve siyah puma ayakkabılar vardı. Zaten pınardan sonra ilk buluşmada ne var diye kimsenin kıyafetini kafama kazımadım. Tövbe ettim. Hala da ondan başka hayatıma girenlerin kıyafetlerine falan dikkat etmem. Eğer fotoğraf falan varsa ancak öyle. Yoksa sorduklarında geçiştireceğim diye zütüm çıkıyor
    ···
  11. 11.
    +7
    neyse beyler. hatun çıktı dersaneden merdivenlere yöneldi ben bunu direk tanıdım tabi. boşuna yusuf olmuşum. Bu bir yukarı çıkıyor kıyafetiyle falan resmen tatlılık yukarı çıkıyor. işte tam o anda ben yoğun birşeyler hissetmeye başladım. Beyler ilk görüşte kalbiniz ne kadar hızlı atarsa bilin ki, o denli büyük kazık yiyebilirsiniz. Neyse bunu karşıladım sarıldık öpüştük. Ayrıca beyler kızlarla tokalaşıp öpüşmekten nefret ederim. Ne o öyle dayınla amcanla selamlaşır gibi. Oldu olacak kafaları tokuşturalım oradan da ocağa gidelim amk. Beyler ya sarılın ya da tokalaşın bunun ortası olmaz. kızlara samimiyet göstermek için illa yanlarında yavşak gibi gülmek gerekmez. ilk buluşma falan farketmez. Eğer sen buluşmaya çağırıyorsan ve o da kabul ediyorsa zaten samimiyet vardır arada. Arada kızlar özellikle türk kızları bu hareketlerle kendilerini daha kolay size bırakırlar. Samimiyet güven getirir unutmayın. Tabi öz güven de gelir o büyük sıkıntı. ne kadar çok özgüven sizin o kadar kucakta zıplama ihtimaliniz. Şimdi bana kızacaksınız belki ama bu kadın milleti kadar cin fikirlisi, detaycısı yok amk. bu böye. bir kız ne kadar kendine güvenirse size o kadar acı çektirir. burnunun dikine gider, tavsiyelerinizi dinlemez ve en önemlisi kendinde suç bulmaz ki işte o an tuttuğumuz andır.
    ···
  12. 12.
    +7
    neyse agalar bu hediye bizi daha da yakınlaştırdı. tamam atla deve değildi ama önemliydi hem benim için hemde onun için. bu kızın ailesi orta anadolunun güzide ve şirin bir ilinden. pınarın çocukluğu gençliği falan hep orada geçmiş. yaz tatillerinde bayramlarda cartta curtta hep orada amk. orada bir arkadaş çevresi var tabi. şimdilik bunu aklınızın bir köşesine yazın buraya döneceğim sonra. panpalar doğum gününden sonraki bir ay çok iyiydik. hani derler mutluluk sarhoşu diye. o moddayım ben. amk koca kampüste hazırlık okuyorum. memleketlerinden kopup gelen binlerce yaralı ceylan var ama ben kafamı kaldırıp bakmıyorum bir tanesine bile. neden sevgilim var çünkü hay kafama sıçayım bana yapacaklarını bilseydim o kızların bir numaralı tesellicisi olurdum ama işte o zaman öyle düşünemiyorsun
    ···
  13. 13.
    +7
    Saat 5 - 5.30 gbi ben bunları aradım. Oturduğum yerde böyle deniz kenarında bir sıra kafe var. Onlardan brine oturmuşlar. Zaten o kafe bir süre bizim kutsalyerimiz olmuştu. Hala o kafeye girince bir değişik olurum. Onları da anlatacağım.
    Ben mig in arkadaşı olarak bir tane kereste bekliyorum. Çünkü bu adam pek kızlarla arkadaş olamaz. Ya uğraşır devirmek için ya da aramaz sormaz pek fazla. Bana biraz ters ama adam memnun. Şimdi de kaç yıldır arkadaşım dediği kızla evlenecek gibi görünüyor. Sakallı bıyıklı bir herif beklerken karşımda bir kız. Şaşırdım. Beni görünce ayağa falan kalktı tanıştk falan. Benim normalde arkadaşımın yanına oturmam lazım ama herifin otuduğ yer dar amk ben de biraz kalıplıyım sığamayacağımı görünce ben direk kızın yanına çöktüm. Kızın adı da pınar olsun amk. Aklıma isim gelmedi ama bu pınar ı iyi tutun aklınızda bütün hikaye karşımıza çıkacak.
    ···
  14. 14.
    +7
    beyler insan sevdiğini öpünce nasıl olurmuş onunla anladım ben. kordonda br bankta yan yana oturuyoruz. ticari roman ablamızdan gülünü almışım, falcıları defetmişim başımızdan öyle manzaraya bakıp konuşuyoruz. ama öyle pembe panjurlu ev modu değil. normal şeyler. bu kafasını omzuma yaslamış hatta sokulmuş bana ben de onun sıcaklığını hissederek yaşıyorum sanki nefes almama gerek yok gibi. hiç aklımda da onu öpmek falan da yoktu birden kafamı çevirdim ona doğru ve dudaklarından öptüm. öpüşmeyi pek bilmediği belliydi ama karşılık verdi. 5 saniye sürdü sürmedi ama bana bir ateş bastı. ilk öpüşmem değildi ama ilk defa öyle olmuştum. yanaklarım kızardı falan umrumda mı? dünyanın en mutlu insanıydım amk. o da utanmış kafası önde ama elimi öyle bir tutuyor kikalbi orada atıyodu. insan oğlu el tutmayla çoğalsa garanti hamileydi. bende o kadar mutluyum ki deseler ki aslan şu Göktürk 2'yi bir yukarı çıkar yörünge oturt gel hemen abim der bir koşu gider gelirdim o derce uçmuşum mutluluktan
    ···
  15. 15.
    +7
    oturduk o mekana. sade ve şekersiz nescafeleri söyledik başladık konuşmaya. bu kız ikinci kez öss ye girecek dersaneye gidiyor işte. çok tiki görünmüyor ama havalı hatun. o anlattı bir ilişkiden ne beklediğini ama ben söylediklerinin yarısını dinlemiyorum yarısı kafama giriyor. etkilendim amk. peki sen ne bekliyorsun dedi ben de sadece dürüstlük dedim. aa benim gibi falan deyince tamam dedim sıkıntı yok akarız aga. ondan sonra işte havadan sudan konuşmaya başladık. ben anadolu lisesi mezunuyum. övünmek gibi olmasın da benim girdiğim zamanlar böyle çok anadolu lisesi yoktu. kıçım çıkmıştı kazanacağım diye. onu söyledim üstüne kardeşimin de anadolu lisesine gittiğini öğrenince kız ermişti. bir tavsiye hafızlar kendini birşeymiş gibi gösteren kızlara zekanızı gösterin, zekanızla etkilemek o kadar da zor değil bu iki diplomaya tav oldu. diğerleri de benzer zaten.
    ···
  16. 16.
    +6
    Merak edenler için onun hayatı bom tak gitti vakti gelince hepsini anlatacağım zaten. Pınar ayrı olsak da hep hayatımda bir şekilde oldu. Şimdi bir ilişkisi var ciddiyim diyormuş ama bundan önce o da benim gibi pek dikiş tutturamadı ama ben ah etmedim. Ulan insan sevdiğine ah eder mi. Ben razıydım o zamanlar ben mutsuz olayım ama o hep gülsün ağlamasın. Şimdi de bazen üzüldüğünü duyuyorum yaşadığı zorlukları duyuyorum hala üzülüyorum panpalar. inanın onunla artık beraber olmam çok zor hatta imkansız ama mutlu olmasını hala istiyorum o da ayrı dava.
    ···
  17. 17.
    +6
    napalım ne edelim falan derken ben atıldım dedim gidelim benim okuldan kitapları alalım bari dedim. tamam dedi. biz bornovaya yollandık hacılar. kampüse girdik işte yabancı dillerden kitapları aldık. hatta bir tane lise arkadaşımla karşılaştık onunla tanıştırdım pınar'ı. ders falan yalan oldu tabi. beyler hani nasıl başlarsan öyle geçer diye bir söz var ya ben o sene bunu bizzat yaşadım. ilk günden okulu ektim o sene devamsızlıktan sınıfta kalıyordum. sınırda bitirdim seneyi. neyse bornovayı o zamanlar çok bilmezdim. kız da ben buraları bilmiyorum bizim orada takılalım deyince gerisin geriye bizim buralar döndük ve bununla ilk tanıştığımız kafeye oturduk. herşeye anlam yükleyeceğiz ya amk.
    ···
  18. 18.
    +6
    açtım mesajı tahmin ettiğim gibi pınardandı mesaj. kaplumabağaterbiyecisi ben yapamıyorum sorun sende değil lütfen ban kızma ama ayrılalım artık olmuyor yan bastık çamura battık falan yazmış. zaten ben ayrılalımdan sonrasını idrak edemedim ki amk. eve geçtim ama sanki ruhum alınmış et yığını olarak odama girdim ve pınarı aradım gayet soğuk bir şekilde ama sesi titreyerek kendisinden kaynaklanan sorunlar olduğunu söyledi. çok ısrar ettim ama söylemedi. ben de tamam nasıl istiyorsan öyle olsun dedim kapattım telefonu. hiç unutmam panpalar gözümden bir damla yaş aktı telefonu kapatırken o kadar.
    ···
  19. 19.
    +6
    Askerliğini yapan panpalar blir. Birliğe teslim olunca size bir kamyon kağıt imzalatırlar. Kaşık yutmayacağımdan tut buzda kaymayacağıma kadar 100 lerce madde. Tabi okudukça gülmüştüm ama komutan bunların hepsi gerçek ve kanla yazılmış kurallar deyince vay amk. vay demiştim. Kardeşlerim benim size verdiğim ve vereceğim naçizane tavsiyelerin hepsi bizzat tarafımdan yaşanmış olaylardan alınan derslerdir.
    ···
  20. 20.
    +6
    ondan sonra ben bunu ne aradım ne sordum panpalar. mig den haberini almadım konuşmadım o konuyu hiç. hani ayrılıktan hemen sonra salakça bir huzur gelir de abuk sabuk ataklar yaparsınız. ben de o şekilde takmıyorum gibi görünerek takıldım ta ki mart ayına kadar. bu süre içinde kızlar kesiştim hatta bir kızla ilişkinin eşiğinden döndük. yeri gelmişken onu da anlatayım. bu kız peyzajda okuyan yakın bir arkadaşımın sevgilisinin arkadaşıydı. bu nasıl tamlama amk ben yazarken yoruldum. neyse biz bu kızla tanıştık ettik kız ablasıyla kalıyor. ablası da başak bir üni. de tarih mi edebiyat mı öyle bir şey okuyordu.
    ···