1. 1051.
    0
    panpa içinden gelse bile karakterinin bu yönünü törpüle, seven insanın içinden günde 20 kere arayıp 10 kere çiçek gönderip saat başı buluşmak istemek gelebilir ama bunları gerçekleştirmeye çalıştırınca da kızın sevgisi azalır."playboy" takılan bi arkadaşım bu konunun çözümünün "evde hali hazırda seni bekleyen çıplak 3 kız varmış gibi davranmak" olduğunu söylemişti cidden mantıklı çünkü o şekil düşününce kızı sürekli mutlu edilmesi tatmin olması için efor sarfedilmesi gereken kendinden üstün bir makamda bulunan bi varlık olarak görmüyosun.bak hoş ama duygusal anlamda hiç bişey hissetmediğin bi kızla çıkarsan zamanla kızın sana bağlandığını görüceksin(bu işe bizim elemanlar kaçan kovalanır giben sevilir vs diyolar ) bu yüzden bu iş paradoks gibi eğer karakterinin o yönünü dizginlemeyi bilmezsen asla çok sevdiğin biriyle uzun süre ilişkin olmaz.ilk okul arkadaşım aradı olayı da kızın bilinçsizce yaptığı bi test. seni sevmesine sebep olan özelliklerine hala sahip misin diye bilmeden kontrol ediyo çok saçma gelebilir ama cidden öyle. tepkini ölçmek için eski bi arkadaşımla tatile gidicem der, biri bana çıkma teklif etti der, ortada bişey yokken ayrılalım der, beni tuvalete zütür kapıda bekle der. mantıklı cevap vermeye çalışırsan yandın, sakinliğini koruyup hala kendi kırmızı çizgilerini aşmayan ve "erkeksi" izlerinden ödün vermeden yaşayan biri olduğunu gösterirmen gerek her seferinde.
    ···
  2. 1052.
    0
    yaz kaptan dinliyoruz
    ···
  3. 1053.
    0
    anlat reyizzz anlaaaaaaaaaat
    ···
  4. 1054.
    0
    helal kardeşim bir kaç part girelim ama çok fazla dayanamam herhalde
    ···
  5. 1055.
    0
    aksama bekliyoruz hocut
    ···
  6. 1056.
    0
    "yeğeeeeeeeeeeennnnnn, mesele doğmak değil yeğeeennnnn. mesele insan gibi yaşamak, yeğeeeeeeeeeeeennn."
    (bkz: ramiz karaeski)
    ···
  7. 1057.
    0
    Şu sözlüge adam akıllı girmeye başlamam bu başlıktan sonra oldu
    ···
  8. 1058.
    0
    good nayt
    ···
  9. 1059.
    0
    yarın akşama doğru başlarız merak etmeyin bugünün acısı da çıkar
    ···
  10. 1060.
    0
    panpalar bu gecelik bu kadar olsun burnumun ucunu göremiyorum yarın hikayeye devam ederiz. inşallah 2009 u bitireceğiz. hadi iyi gceler
    ···
  11. 1061.
    0
    Beyler aslında ayrılık sizi bitirmez çünkü umutla beklemeye devam edersiniz. Ancak karşıdan öyle bir hareket gelir ki sizi o bitirir. Her şey manasını kaybeder. içiniz, düşünceleriniz, gördükleriniz siyah-beyaz tüplü televizyon gibi olur.
    ···
  12. 1062.
    0
    okumam...
    ···
  13. 1063.
    0
    @313 vayy seviyeyi yükselttin panpa =) yazdıklarının çoğunda haklısın ama sadece şurasına katılmıyorum. Evet kızın her istediğini yaptım fakat derdim hollywoodun romantikler görünmek değildi. Sadece sevdiğim için ve o da istediği şeyin olmasını hak ettiğini düşündüğüm için yaptım. Derdim ona romantik görünmek değildi, içimden öyle geldiği için yaptım. tabi o isteklerin onun samimi istekleri olduğunu düşünerek yaptım. ne bileyim ki beni denemek için yaptığını. Bir örnek vereyim panpa. Bana bir keresinde ilk okularkadaşım aradaı dedi erkek olduğunu belirtti. Çok sevdiğim bir arkadaşım dedi. bir ara görüşelim dedi. Sen ne dersin dedi bana. Ne diyeceğim? madem eski arkadaşın, görüş dedim benim için sorun olmaz. Ama hanım efendinin beklediği cevap hayır höyt zöyt, çıkamazsın falandı. Sonra sen beni kıskanmıyorsun falan bir kamyon trip attı. Benim öyle bir insan olmadığımı bildiği üstelik. Bir de bu olayların geçtiği yaş 18-19. daha toydum.
    ···
  14. 1064.
    0
    O değilde hikayeyi okurken ben hissediyorum amk neler yaşadığını belkide birazda olsa bende yaşadım içindir
    ···
  15. 1065.
    0
    panpalar geldm 10 dakika sonra başlıyorum
    ···
  16. 1066.
    0
    panpa bekliyoruz bu gece de
    ···
  17. 1067.
    0
    gece hikayeye devam beyler beklerim
    ···
  18. 1068.
    0
    eyvallah beyler
    ···
  19. 1069.
    0
    iyi geceler panpa
    ···
  20. 1070.
    0
    anlataydın panpa ya merak ediyokk
    ···