/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 26.
    0
    haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    ···
  2. 27.
    +1
    kaliteli salaksınız lan siz hahhahahahahha.. yayıncı kuruluş kimin muallaksi lan dıbına koyduğumun salağı hahhaha ulan ne zorunuz var beşiktaşla varyaaaa hahahhahah..ben diyorum ki beşiktaşa karşı duran basın bile artık bunları da es geçemeyiz dercesine hakkı yeniyor diyor kalkmış ne diyor bu amın oğlu ya.yav he he ..
    boşoktoşo şampoyon yopmok ostoyorlorrr.. dıbına koyduğumun kekoları.. zaten en iyi topu biz oynuyoruz.6 da 6 ile gidiyoruz.siz yarıştan kopmayın diye yalandan penaltılar verip ittiriyorlar ki lig zevkli olsun. dıbına koyduğumun iyi gün taraftarı kolpa cinconluya bak gelip bir de başlık açmış.hem hırsızsınız,hem kolpasınız,hem yavşak hem de muallaksiniz. arsenal'a beste yaparsınız koy beşiktaşa arsenal diye.30 dk da ananızı zütten ağlata ağlata giberler. feda ile dalga geçersiniz ananızın dıbını yine tersten görür borç batağında sürünürsünüz. topçularınız karaktersizdir, bizimkilere laf atarsınız. daha burak bu hafta yalandan faul aldı da gol attınız dıbına koyduğumun kolpası sahtekarı seni. ordan burdan okuduğun üç beş taraflı yazıyla gelip burda başlık açma ananı ceddini inönü bitene kadar giberim seni. şimdi kaybol git burdan ve masa altından pipinle oynamaya devam et.
    ···
  3. 28.
    0
    gibtir huur çocugu zütünden nasıl uydurmuş
    ···
  4. 29.
    0
    Bu sene en çok hakkı yenen takım kesinlikle Fenerbahçe!!! Her maç en az 2 penaltı verilmesi gerekirken sadece 1 maçta 2 penaltı verilmiş. Haksız aldığı bu penaltılarla da maç hep tek farklı bitmiş. Bunları da yazın zütünüzden uydurmayın
    ···
  5. 30.
    -1
    @23 şu an hakemler sayesinde lidersiniz hakemler olmasa -10 puan gerideydiniz bu çok açık. 10 senede bir şampiyon olduğunuz için sizi seba szezonunda hakem desteğiyle şampiyon yapmaya çalışıyorlar. zaten bu dandik kadronuzla başka türlü şampiyon olamazsınız. birde hırsız falan diyerek tak atmaya çalışmışsın yurt içi yurt dışı mahkemeler tarafında tescilli şikeci olan biz değil sizsiniz bu nedenle uefa tarafından avrupa kupalarından gibtir edildiğinizide hatırlatmak isterim. hukuk kurallarının uygulandıı bir ülkede yaşıyor olsaydık şu an 2 lig beyaz grupta mücadele ediyordunuz amk tinercisi.
    ···
  6. 31.
    -1
    ···