1. 13201.
    +6
    herkese iyi geceler panpalar (:

    özel mesajlarınızı okuyorum, öncelikle onu söyleyeyim. ama bir kaç gündür cevaplayamadım yoğunluktan. ettiğiniz küfürlerde de haklısınız evet ama inanın hikayeyi yazmaya başladığım zamandaki durumumla şimdiki durumum arasında çok büyük fark var, hem iş, hem de sosyal yaşantım çok yoğun özellikle son bir aydır. işte belki biraz bayramda nefes alıcam o yani..

    küfretmeden önce, daha önceden yazdığım 70 küsür sayfayı düşünün ve, "üşenecek adam zaten bu kadarını da yazmazdı" deyin içinizden (:

    çünkü inanın boşluk bulduğum ve kendimi iyi hissettiğim her an yazmaya çalışıyorum. yazmak, bana da iyi geliyor..bir nevi hobi bu, bir tutku.

    bu gece çok yorgun hissediyorum gerçekten, aslında yazmayı düşünüyordum ama inanılmaz bir pazartesi oldu, zor duruyorum ayakta şu an. eğer yazarsam, hikayenin kalitesi düşebilir, belli bir çizgi de gittiğim için, baştan savma kısımlar olmasın istiyorum (:

    yazdıklarım için "senaryo" diyen panpalarımız oluyor arada sırada. onlara da teşekkür ediyorum, böyle düşünüyor olmaları benim için büyük iltifat, ben buradan çok zeki ve yaratıcı bir insan olduğum sonucuna varırım yani, zütüm kalkar açıkçası (:

    neyse ki ikisi de değilim ehehe, hem salak hem de vizyonsuz hırbonun biriyim ve bundan şikayet etmiyorum (:

    gece 00.30 gibi gelmeye çalışacağım ama söz vermeyeyim, zira laptobun başında bile uyuyabilirim şu an öyle bir haldeyim yani
    ···
   tümünü göster