1. 351.
    +107 -1
    bakışıyoruz öle birbirimize kısa bir süre bakıştık ama 1 saat gibi geliyo insana ölüm sessizliği amk. annem bi uzaklaşsa babamlara söylicem önce ilk sortiyi atlatıcam arkama desteği alıp anneye söylicez.

    dedim anne çok açım bi kahvaltı yapalım dedim. daha cümlem bitmeden tabii oğlum börek yaptım falan diyip fırladı kadın mutfağa,

    babam anladı tabii özellikle dediğimi, annem çıktı salondan, açıklandımı dedi, evet dedim, niye söylemdin oğlum çok mu kötü dedi, dedim yüzünüze söylemek istedim baba şırnak a düştüm dedim, babam öle çok fazla belli etmezdi içindeki leri ama o yüz ifadesi öyle bir değişirdi ki anlardınız. işte o yüz ifadesine dönüştü birden derin bir off çekti.

    neresi olum hangi bölük falan diye sorulara devam etti. bende cevapladım bir bir. sonrasında annem çağırdı mutfağa hadi gelin falan.

    neyse gittik açıklandı yerim anne dedim, bir derin nefes alışı var ellerini göğsüne zütürüp, sarıldım direk beyler sarılır sarılmaz şırnak anne ama merak etme dedim tugaya düştüm tugayda bişey olmaz dışarı çıkmıyosun komutanın getir zütür işleri masa başı falan tutanak tutmaca falan diye sallıyorum amk.

    ama anneye işlemiyo tabii, şırnak ta kalmış, diğer dediklerim vız geliyo, başladı tabi ağlamaya off oğlum off diyo, babamda oturmuş masaya, tık yok, annem bir yandan sarılıyo bir yandan ağlıyo, o anda dedem bir bağırdı anneme ayten otur diye, mutfağa balyoz inmiş etkisi yaptı resmen amk.
    ···
   tümünü göster