1. 2226.
    +59
    geldi adam işte hoşgeldiniz hoşbulduk falan, yüzbaşı dedi, var mı hareketlilik, var mı bi durum geldiler mi buraya bilmem ne.

    tabi cevap belli, yok gelmediler bir sıkıntı yok falan dinliyoruz öle. sordu komutan var mı bir sıkıntın ihtiyacınız, diye konuşuyolar.

    o enada bir çocuk 4 5 yaşlarında kız çocuğu fırladı böle ortaya düştü bu, kaltı falan adamın paçasına yapıştı bize bakıyo. bir gözler var kocaman masmavi anasını satayım böyle bir göz yok ama o kadar güzel ki, tipik ufak çocuk bir elle babası belli adam. bacağına sarılmış, bir eli ağzına zütürmüş bizim g3 leri kesiyo çocuk, yavuzun kine baktı benimkine çevirdi takip ediyorum ama, baktı benimkine,

    bende hafiften silahi hareket ettidim ki gördüğümü anlasın diye gülüyorum ben buna, baktı bana gülüyo falan, ulan minicik çocuk amk hüzün kapladı resmen içimi belli o itlerde geliyolar buraya, askerde geliyo çocuğun hayata bak silahlar arasında geçiyor.

    ama çocuk işte öyle doğmuş alışmış. oda kafasını soktu babasının arkasına aradan hem bakıyo eşşek sıpası hem gülüyo falan.

    çöktüm yere çıkarttım çikolata vardı 2 3 tane bi tanesini çıkarttım, çöktüm yere gel diye işaret yaptım, buna
    ···
   tümünü göster