1. 2226.
    +60 -2
    bir yandan hazılanıyoruz, bir yandan söyleniyorum;

    biz buradan çıkacaz, bu gözleyenler haber verecekler ya bize pusu atacaklar ya da karakolu basacaklar. zaten içeride 20 kadar karakolun kendi askeri var birde 40 yakın komando bıraktık, devremde karakolda kaldı zaten. devamlı içimde kötü bir his var arkadaşlar, yani anlatamam size diyorum kesin bişey olucak ya kesin yani.

    kayafı yicem resmen. dayanamadım yüzbaşına gittim, komutanım bir maruzatım var dedim. ama tabi time söyledim tim hazırlanıyor.

    komutanım bir maruzatım var dedim söyle dedi

    münasip bir dille anlattım işte aga böyle böyle manyakmıyız biz basacaklar bizi gözetliyorlardır nereye çıkıyoruz benim canım tatlı gitmeyelim gibtir et. bizden sonra gene devam eder orada kaçakçılık hayır turistik gezi mi lan bu geçiti görmeye gidiyoruz

    falan diye bu düşüncelerimi çok ama çok törpülüyerek çok ama çok münasip bir dille anlattım yani şöyle kısacası

    komutanım gitmemiz uygun düşer mi bunlar bizi gözetliyordur, başımıza ya da karakola başına bir şey gelmesin.

    bunu dedim

    oda bunu algıladı heralde;

    komutanım ne olur gitmeyelim takunuzu yiyim, azımıza sıçacakarlar pusuya düşecez gibtir edin başkası gitsin ben niye öliyim

    bunu algıladı heralde ki kızdı

    korkuyomusun lan dedi

    e dıbına kodumun korkuyorum tabi ki lan can lan bu can gibik, evlenme teklifi etmişim cevap bekliyorum giberim geçiti lafını törpüleyerek anlattım derdimi=)=)=)=) aklıma geldikçe gülüyorum amk.

    estafurullah komutanım sadece aklımda olan bir kaç soruyu öğrenmek istedim (hazır duruşa geçtim korkuyomusun deyince)

    oda yok evladım bişey olmaz şafakta bu hareketli tim tespit edileceğini bilir inine çekilir bişey olmaz. dedi

    rahatladım bende bi düşününce tabi.
    ···
  2. 2227.
    0
    reserved
    ···
  3. 2228.
    0
    rezerved
    ···
  4. 2229.
    +72
    neyse, yüzbaşı tugaya haberi verdi gerekli izinleri aldı, topladık timimizi, çıktık yola, hafiften bir yağmur başladı, zaten bana her bir tak yağmuru hatırlatıyo kafama girdi daldım düşüncelere, gidiyoruz.

    güneş böle hafiften çıkmış aydınlanmış etram arazi düzlük öyle çok fazla inişli çıkışlı yer yok. yanımızda kürtçe bilen askerlerde aldık, belli ki köylüylede iletişime geçeceğiz.

    dar geçitlerden geçmiyoruz o yüzden yarım saatlik yolu uzattık baya, acaba diyorum içimden lan bu gözetleyenler bizi görmüşmüdür.

    genelde gözetleyen 2 kişi yada 3 olur bir tanesi de kanasçı olur. diyorum lan acaba dürbününden bana bakmışmışdır. nişangahını kafamda gezdirmişmidir falan düşünüyosun irkiliyo insan tabi.

    çok şükür hiç bir şey olmadı. yüzbaşı haklı çıktı yani. e amk adam zaten tecrübeli manyak değil basacaklarını bilse çıkmayız falan rahatlattım kendimi. işte bi keşif kolu çıkar tesadüfen gene tedirginlik var hafiften.
    ···
  5. 2230.
    0
    reserved
    ···
  6. 2231.
    +13 -2
    viceroy special kisa nickli yavsak , sen ne baltacı ne emek düşmanı bi adamsın ya. ulan bi sus adam gece uyumuyor bunda insanı bilgilendiriyor bişeyler paylaşıyor. bu adam o kadar mı issiz ki sayfalarca uzun uzun entry girecek milletin özel sorularını tek tek cevaplayacak? inanmıyorsan gibtir git okuma okuyanı da bulandırma. sacma sapan argumanlarla gelmişsin. karakola sıgınan insanlar olamaz mı? ayrıca savasta bilincini kaybedip saga sola sıkan titremeye baslayıp kriz geçiren , sacma sapan bi yerlere kosan askerler coktur. bu tip vakalar cok görülür. bombanın yarattıgı ses ve titresim beyin dalgalarını bozar cunku. işin pgibolojik boyutu da var tabi.. buna tıpta shell shock denir. azıcık arastır youtube da falan var videoları. kimsenin burada emegine saygısızlık etme. hakkari ve sırnak komsu iller pkk binlerinin en kuvvetli oldugu iller. tabi ki 93 te hakkaride olanların cok benzeri olabilir. olayı geçiren yerler aynı olayı yapanlar aynı olaya karsılık veren de yine türk askeri.
    ···
  7. 2232.
    +5
    @1869 entry nick
    ···
  8. 2233.
    +57
    aga köye bir tepeden patika yoldan iniliyor, orada ki halkla ilk defa iletişime geçeceğim.

    bir tepeden iniyoruz güneş çıkmış iyice saat 10 geliyor. ip şeklinde iniyoruz köye insanlar seçiliyo.

    lan bunlar bizi görünce bir hareketlendi anlatamam. nooldu amk koyayım diyorum, ateş edicekler falan diye geçiyo içimden. bir kaç tanesi ellerine ağzına zütürürp zılgıt mı lolololololo çeker ya ondan yaptı kadınların. anaaaa lan bir pgiboza girdim parmak tetikte aga. dedim nereye geliyoruz lan.

    neyse girdik köye etrafta kimse yok, herkes daldı bir eve. hemen güvenlik çemberi yaptı gözcüler hakim tepeciklere çıkarttık, zatan bir sıra tepeler arasında yer alıyo köy, ne adam gibi yol var ne başka bişey amk.

    yüzbaşı önde üsteğmen arkada yavuzla ben de yakın koruma gibi yanlarındanyız, bir tane de asker var malatyalı kürtçesi var çocuğun, uzmanlar askerin tepesinde sıkıntı çıkmasın taş falan atar bir çocuk falan ne olur ne olmaz.

    geldi hemen bi adam belli yetkili gibi bişey ama türkçe biliyor adam.
    ···
  9. 2234.
    +1
    @1870 sukunu verdim guzel kardesım
    ···
  10. 2235.
    0
    devam reyiz
    ···
  11. 2236.
    0
    beyler be başlığı bin etmeyin. okuyoruz ne güzeş susun olum lan.
    ···
  12. 2237.
    0
    reserved
    ···
  13. 2238.
    +59
    geldi adam işte hoşgeldiniz hoşbulduk falan, yüzbaşı dedi, var mı hareketlilik, var mı bi durum geldiler mi buraya bilmem ne.

    tabi cevap belli, yok gelmediler bir sıkıntı yok falan dinliyoruz öle. sordu komutan var mı bir sıkıntın ihtiyacınız, diye konuşuyolar.

    o enada bir çocuk 4 5 yaşlarında kız çocuğu fırladı böle ortaya düştü bu, kaltı falan adamın paçasına yapıştı bize bakıyo. bir gözler var kocaman masmavi anasını satayım böyle bir göz yok ama o kadar güzel ki, tipik ufak çocuk bir elle babası belli adam. bacağına sarılmış, bir eli ağzına zütürmüş bizim g3 leri kesiyo çocuk, yavuzun kine baktı benimkine çevirdi takip ediyorum ama, baktı benimkine,

    bende hafiften silahi hareket ettidim ki gördüğümü anlasın diye gülüyorum ben buna, baktı bana gülüyo falan, ulan minicik çocuk amk hüzün kapladı resmen içimi belli o itlerde geliyolar buraya, askerde geliyo çocuğun hayata bak silahlar arasında geçiyor.

    ama çocuk işte öyle doğmuş alışmış. oda kafasını soktu babasının arkasına aradan hem bakıyo eşşek sıpası hem gülüyo falan.

    çöktüm yere çıkarttım çikolata vardı 2 3 tane bi tanesini çıkarttım, çöktüm yere gel diye işaret yaptım, buna
    ···
  14. 2239.
    0
    hadi abicim panpacım seri seri daha proje çizicez ):
    ···
  15. 2240.
    +5 -2
    Okumaya değer birşey , henüz 3 senem var askerlik için ama gitmek için can atıyorum . Yatıp kalkıp doğu istiyorum korkuyorum evet ama onursuz bir şekilde ölmektense vatan için şehit olmayı yeğlerim .
    ···
  16. 2241.
    0
    reserved
    ···
  17. 2242.
    0
    şu intikalden geri dönmeni bekliyom reyiz. yatmam lazım yarın sabahtan işim var maalesef
    ···
  18. 2243.
    0
    @1869 şuku panpa ince görmüşsün devam reyiz takipteyiz
    ···
  19. 2244.
    +65 -1
    komutanla adamın konuşması yarıda kesildi tabi, dedim gibicek beni yüzbaşı şimdi, baktım yüzbaşıya güldü bu. dedi türkçe kıza git kızım asker abi çikolata vericek sana git, falan askere dedi sölye çikolata vericek bişey yok. asker hiji biji bişeler dedi,

    kız böle el ağızda falan zütüm zütüm geliyo bana, toz toprak içinde kız.

    gel diyorum gel açtım çikolatayı. babasıda bişeler dedi git falan dedi heralde. geldi bu verdim kafasını okşadım bu bir ısırdı hayatının en güzel anıdır heralde amk.

    dizime oturttum falan, seviyorum çocuğu adın ne diyorum anlıcak sanki amk, askere dedim sor adı ne. adın güzelliğine bak
    asiman''
    gökyüzü demekmiş.

    soruyorum işte baban mı bu falan cevap veriyo bilmemne ama acaip bi his lan micik cocuk silaha bakıyo bi yandan da.
    ···
  20. 2245.
    0
    seri reis seri
    ···