1. 2626.
    +4 -10
    @2191 panpa kritik soruyu sordun ve cevabı içinde zaten. abdullah öcalanın ilk eşinin (resmi nikahlı olmayabilir) babasının mit'te görevli olduğu %100 bunu kimse yalanlayamaz. hatta şunu derler mitte görevli değil çaycıdır derler.

    öcalan öyle zeki bir adam filan değildir bu çapta bir organizasyon onun kat be kat aşar.. türkiyenin milli savunma politikası yüzünden 3o yıldır boşuna bir sürü genç öldü.. nedir bu politika ?

    Türkiye stratejik bir konuma sahip bu bakımdan her an sınır komşularımızdan biri ,birkaçı veya diğer uzak düşmanlarımızın da birleşmesiyle oluşacak büyük bir savaşa karşı her daim tetikte hazırda durmak için böyle bir düşük yoğunluklu savaş, antrenman maçı havasında küçük çatışmalar yani bildiğin bilgisayar oyunu ama oynayanlar, savaşanlar canlı.Her an saldırabilirler paranayası yüzünden 83ten beri büyük bir yalan devam ediyordu.

    e 30 senedir asker kral, padişah gelene şamar gidene şamar. ordu evleri kızılaya dönmüş bir tabak çorba 10 kuruş 1 çay 10 kuruş annesi vatanı beklesin diye evladını gönderir er zavallı ordu evinde ona buna hizmetçilik eder, komutan karılarının çantasını tutar, gidip parfümeriden komutan karısının saç boyasını alır bunun gibi bi sürü rezillikler.
    hata yap, eğitim zayiatı de.operasyon sırasında türk askeri kendi askerini alnından vurur e çatışmada öldü de.daha neler neler yani büyük bir aymazlık, vurdum duymazlık, benim oğlum mu lan tohumuna para mı saydımcılık.(tabi tüm paşalarımız, komutanlarımız böyledir demiyorum içlerinde adam oğlu adamlar da var)

    eskiden ne olurdu bütçenin aslan payı milli savunmaya giderdi şimdi nereye gidiyor eğitime işte çözüm bu.belki 2-3 sene 5 sene daha sürecek ama eninde sonunda oradaki çocuğu eğittiğin müddetçe ona insan gibi davrandığın zaman o çocuk dağa çıkmaz. böyle bir şey yok vicdanı kabul etmez zaten..

    yani game over.. sadece uzatmalar oynanıyor.. yani diyorlar ya paşalar suçsuz yere içerde.. hiç öyle değil
    öyle tehlikeli adamlar ki onlar..
    ···
   tümünü göster