1. 2626.
    0
    Reserved
    ···
  2. 2627.
    0
    reserved
    ···
  3. 2628.
    +1
    ···
  4. 2629.
    -1
    la oglum bi gibtirin gidin bos bos tartismayin reyiz geldi saniyom
    ···
  5. 2630.
    0
    rezerved
    ···
  6. 2631.
    +4 -10
    @2191 panpa kritik soruyu sordun ve cevabı içinde zaten. abdullah öcalanın ilk eşinin (resmi nikahlı olmayabilir) babasının mit'te görevli olduğu %100 bunu kimse yalanlayamaz. hatta şunu derler mitte görevli değil çaycıdır derler.

    öcalan öyle zeki bir adam filan değildir bu çapta bir organizasyon onun kat be kat aşar.. türkiyenin milli savunma politikası yüzünden 3o yıldır boşuna bir sürü genç öldü.. nedir bu politika ?

    Türkiye stratejik bir konuma sahip bu bakımdan her an sınır komşularımızdan biri ,birkaçı veya diğer uzak düşmanlarımızın da birleşmesiyle oluşacak büyük bir savaşa karşı her daim tetikte hazırda durmak için böyle bir düşük yoğunluklu savaş, antrenman maçı havasında küçük çatışmalar yani bildiğin bilgisayar oyunu ama oynayanlar, savaşanlar canlı.Her an saldırabilirler paranayası yüzünden 83ten beri büyük bir yalan devam ediyordu.

    e 30 senedir asker kral, padişah gelene şamar gidene şamar. ordu evleri kızılaya dönmüş bir tabak çorba 10 kuruş 1 çay 10 kuruş annesi vatanı beklesin diye evladını gönderir er zavallı ordu evinde ona buna hizmetçilik eder, komutan karılarının çantasını tutar, gidip parfümeriden komutan karısının saç boyasını alır bunun gibi bi sürü rezillikler.
    hata yap, eğitim zayiatı de.operasyon sırasında türk askeri kendi askerini alnından vurur e çatışmada öldü de.daha neler neler yani büyük bir aymazlık, vurdum duymazlık, benim oğlum mu lan tohumuna para mı saydımcılık.(tabi tüm paşalarımız, komutanlarımız böyledir demiyorum içlerinde adam oğlu adamlar da var)

    eskiden ne olurdu bütçenin aslan payı milli savunmaya giderdi şimdi nereye gidiyor eğitime işte çözüm bu.belki 2-3 sene 5 sene daha sürecek ama eninde sonunda oradaki çocuğu eğittiğin müddetçe ona insan gibi davrandığın zaman o çocuk dağa çıkmaz. böyle bir şey yok vicdanı kabul etmez zaten..

    yani game over.. sadece uzatmalar oynanıyor.. yani diyorlar ya paşalar suçsuz yere içerde.. hiç öyle değil
    öyle tehlikeli adamlar ki onlar..
    ···
  7. 2632.
    0
    http://haber.mynet.com/te...tlari-668415-foto-analiz/
    ···
  8. 2633.
    +2 -1
    @art gratia artis asker düşmanlığı yapma lan burada
    ···
  9. 2634.
    0
    Sayfa 60 entry 1500 tam gaz devam az uyuyım gelıyorum panpa
    ···
  10. 2635.
    0
    sayfa 89
    ···
  11. 2636.
    0
    Panpa hikayeni baştan sona okudum ben inanıyorum anlattıklarına ben 93 doğumluyum 93-99 arası cizrede lojmanlarda kalıyorduk babamın görevi nedeniyle o dönemler lojmanlara saldırı oluyodu ben az çok hatırlıyorum annem babam abim felanda anlatıyo ozamanlar hiç desteğe gelmişmiydiniz panpa bizim hayatımızı kurtarmışmıydınız : )
    ···
  12. 2637.
    -1
    2 gün önce bu başlığı gördüğümden beri başka başlık açıp okumadım şuanda bütün entryleri bitirdim anlatmaya devam panpa Keşke şu astsubay asteğmen eğitimlerinde izlettikleri videoları izleyebilsek yalan gerçek herNeyse sarıyor amk zaman geçiyor sayende
    ···
  13. 2638.
    +4 -3
    @2197 eğitime giden paranın da amk böyle eğitiminde. ailemde sürüyle eğitimci var hepsi de der ki ordaki çocugu sen ne kadar eğitebilirsin ki çocugu sadece okulda görüyorsun dcocuga ayırdıgın zaman beli çocuk dışarda senin verdiğin milli duygunun kat ve kat zıttını çevresindne duyuyor . ayrıca öğretmen taşlamalar vs vs. amk ege de akdenizde marmara da o eğitime muhtaç o eğitim için can atan binlerce öğrenci gencecik fidanlar . bu eğitimin çocuguna verilmesi için her gece dua eden binlerce aile var.

    ama biz ille de doğuya yol doğuya ev doğuya yardım doğuya eğitim doğuya okul doğuya hasstane doğuya yarak doğuya kürek

    amk vergiyi doğudaki mi vermiş ? -hayır

    önce önünüze bakın . doğudakinlerden kat kat daha fazla bu eğitimi hakeden insan aile var .
    ···
  14. 2639.
    0
    30.sayfa 736. entry...
    ···
  15. 2640.
    +3
    @2197 ordaki çocuğu eğiteceksin çocuk savcı ,hakim, polis, subay olacak dahada taka batacak ülke eğitim alanların beyni yıkanmıyormu sanki üniyi bırakıp daha çıkan insanlar var
    ···
  16. 2641.
    0
    çok zor dönemde yapmışsın askerliği panpa.
    yanlış bilmiyorsam en çok şehit verilen yıl 1995.
    ···
  17. 2642.
    -2
    @2204 @2206 kardeşim bu işin hala öldürerek biteceğine inanıyorsanız buyrun devam edin. dağı taşı bombalamaya devam edin amk 30 senedir diyolar ki bu pkk 4-5 bin kişilk bir örgüt e nası oluyo bu iş belki 10binden fazla pkklı öldürüldü hala örgüt devam niye ? çünkü bitmesini istemeyenler var.. he siz ben rambo hikayelerine bayılıyorum derseniz devam edin hacılar apo'yu da 10 sene içinde mecliste görürseniz dönüp burda başlık açarsınız anca
    ···
  18. 2643.
    0
    para yok beyler kaynak yok hangi birini eğitecen? kaynaklar batıdaki adama bile yetmiyor. fakiriz. beslenmesi gereken nüfus çok. öyle hümanist projelerle et tırnakla çözülmez. 15 milyon insan var kazanılması gereken. kasada o kadar para var mı?
    ···
  19. 2644.
    +28
    arkadaşlar bu akşam anılarımı yazmaya devam edeceğim haber vermek istedim. bakıyorum ki başlığın altı baya hararetli tartışmalara gebe olmuş, soruları olanlar falan.

    anılarımı yazmayı tamamladıktan sonra da epey bir konuşacağız belli oldu.

    tüm yazılanları not alıyorum yazmak istediklerime odaklanmak istediğimden konulara dahil olmuyorum. ama hikaye bittiğinde geniş çaplı bir bilgi vereceğim bilgim dahilinde bölgede ki sorun gördüğüm kadarıyla halkın örgüte ve askere yaklaşımı orada ki askerin durumu pkk nın eylem biçimleri falan.

    neyse gençler akşam görüşmek üzere.
    ···
  20. 2645.
    0
    @2210 reyiz bu gece burdayız
    ···