1. 3351.
    +7
    panpam öncelikle emeğine, ellerine sağlık, bizimle bu kadar içten, samimi bir şekilde, o zor ve acı günlerini paylaştığın için de sağolasın, hakkını helal et, gerçek hayatta da gönülden dost olunabilecek bir panpamın incide olması da incinin değerini gözümde daha artırıyor. çok teşekkürler panpa, hayatta herşey gönlünce ve istediğince olsun inşallah. birde içten birşey söylemek istiyorum sana, lütfen kitap yazmayı düşün ve yaz bence, bu samimiyetteki yazım dilinle yazdığın herşeyin çok başarılı olacağına inanıyorum panpam.

    Ayrıca burada olayı proveke etmeye çalışan şu kıskanç, gerçek hayatta kişiliğini oturtamamış, belki kaç yaşına gelmişte kafası hala liseli kalmış, aslında gerçek hayatta bir tak olamamış, nette aşağılık duygularını tatmin etmek için her iyi şeye tak atarak kendi kişiliklerini kanıtlama çabalarına girenler de gerçekten acınası ve gülünçler.
    bu ezikler diyor ki aralarda, yok gerçek değilmiş yok bu bu yanlışmış, yok sen kimsin bilmem ne... havalarınızı gibtirmeyin emi. Kıskanmayın olum, aslında anlatılanların gerçek olduğunu yanlızca kafası ve kişiliği gelişmiş olanlar (yaş önemli değil) kelimelerden ve bazı nüanslardan görüp hisserderken sizin kıskançlıklarınız ve aşağılık duygularınızın etkisi ile bizim için oturup saatlerce emek verip anlatan panpamızı karalamaya çalışmanız bir etki bir tak yapmıyor yani bize. olayın samimiyetini arttırıyor tam tersine.
    gidin olum biraz insan olmayı öğrenin önce, nette ekran arkasına saklanıp dayılanmakla, tak atmakla insan olunmaz, önce insan olun ki belki sonra sizde adam olursunuz üzülmeyin. ayrıca kimse silah zoru ile size bu başlığa girip de okuyun, inanın da demiyor. şimdi onlara diyorum ki; aşağılık duygularınızı, kıskançlıklarınızı, edepsiz ve samimiyetsiz laflarınızı zütünüze sokup, lütfen gibtirip gidiniz bu başlıktan.
    ···
   tümünü göster