1. 3376.
    0
    panpa tam ders çalışacaktım bir bakayım reyiz buralarda mı dedim. sonra birazdan başlıyorum dedin. giberim dersi anlat dinlemedeyim.
    ···
  2. 3377.
    0
    reserved
    ···
  3. 3378.
    0
    beklemedeyiz
    ···
  4. 3379.
    +17
    geliyorum beyler. ayrıca ders çalışacak arkadaşlar derslerini çalışsınlar daha sonra okurlar sıkıntı olmasın. kahvelerimizi ve sigaralarımızı hazırlayalım.
    ···
  5. 3380.
    +6 -1
    kötü anlamda etkilenen arkadaşa şaşırdım şahsen okulu dondurup askere gidesim geldi.
    ···
  6. 3381.
    0
    kahveyi sigarayı toplayıp geliyoruz abi.
    ···
  7. 3382.
    +1 -2
    @2821 olum bak senin gibilere yukarda ne yazdım (bkz: 1995 şırnak askerlik hikayemi anlatıyorum/#106115215), sen ne kıskanç, ezik zavallı birisin sen yazsan ne olur yazmasan ne olur, okusan ne olur, okumasan ne olur.
    senin profilin ne biliyormusun, ettiğin laflardan bak bu; sen aslında gerçek dünyada bir tak olamamış, bunun verdiği aşağılık duygusu ile nette kendini tatmin etmeye çalışan zavallı birisin, şu ettiğin ezik ve kıskanç laflarında bunların kanıtı.
    bu proveke işini bırak git, gibtir git adam ol.
    ···
  8. 3383.
    +1
    ayraç aynen devam çekemeyenlere çanak anten
    ···
  9. 3384.
    0
    hadi reyiz bu akşam tatlıda aldım kendime pür dikkat sendeyiz
    ···
  10. 3385.
    0
    (bkz: sallayarak vs roadrunnergibenjackal)
    ···
  11. 3386.
    +4
    Sallayarak senin nikinden ne yannan bi adam olduğun belli varsa zütün sende aç bi başlık sen de anlat çok biliyon ya amk ezik zavallısı kimse okumazsa ben okurum amk yeter ki burayı gibertme rica ediyorum senden hadi aslanım hadi koçum şemdin sakık'ıda sen getirmişindir ordan başla
    ···
  12. 3387.
    -1
    jackal panpa bende astek olarak yaptım askerliği 2002 de tek birşey diyecem eğer camili yayla nedir diye sorsam ne dersin *
    ···
  13. 3388.
    -7
    @2832 zütüne şarjör basarım senin yalaka yavşak
    ···
  14. 3389.
    0
    reyiz çok yavaşsın bugün zamanımız ksııtlı mid year sınavları var
    ···
  15. 3390.
    +13
    @2833 camili yaylaya karşılık tahrip kapı yokuşu derim kardeşim. ve allah başka dert vermesin derim ne diyim.=)=)=) komando komando dedin gördün mü ananın dıbını derim=)=)=)
    ···
  16. 3391.
    +5
    evet 21 55 te başlıyorum.
    ···
  17. 3392.
    +45
    o süre zarfına kadar hiç görmediğimiz kadar kalabalık bir pkk lı grupla karşılaştıktan sonra yüzbaşı hilmi nin evladım 2 gün istirahata yolluyorum sizi dediğinde hayır komutanım birlikte geldik birlikte döneceğiz demek aklıma bile gelmemişti.

    zaten per tepeye geri döndüğümüzde aklım başımda değildi ve hala yavaştan sola ve sağa çekerek yalpalayarak yürüyodum.

    üstüne roketlerin ardından cobra nın ölüm kusması ve çıkarttığı ses beynininiz kulağınızdan akacak hissi verdi resmen.

    per tepeye helikopterle geri dönerken, hala aklımda bahadır ın yaşadığını tam idrak edememiştim.

    bön bön etrafa ve askere bakıyordum ki zaten hepimiz birbirimize bön bön bakıyorduk.

    normalde helikopterden alana hızlı ve çabuk atlamak şöyle dursun havuza atlamaya korkupta kenardan zütüm zütüm girmeye çalışan bir kişiyi andıran hareketlerle inmeye başladık. zaten pilotta hiç acele etmedi sağolsun.
    ···
  18. 3393.
    +6
    --spoiler--
    bu hikayemi bitirecem sonra bu muallakye inat kore savaşlarını 1.dünya savaşlarını vietnam falan ne varsa kafamda bildiklerimi yazacam sırf bu züte inat.
    --spoiler--

    Buna çok güldüm.. Zevkle okuyorum yavaş yavaş gitsede sonuçta bir insnaın hikayesini okumak güzel..

    Anan babam mahir diyimde bilen çıkar.. Darkvenom vardı onun hikayesi o kadar uzamıştı ki adam kitap çıkaracaktı ama öyle kaldı. Hikayelerde okuyanları çekersen herkes sana inanıyordur zaten o yüzden lütfen devam et

    Edit:Etkilenmek demişsin! Birileri ürkmüş askerlikten?? Abicim bu ülkede yaşıyorsan bu coğrafyanın getirdiği herşeye katlanacaksın. Sansürleme yapmana gerek yok... haberleri de izlemesinler aq o zaman
    ···
  19. 3394.
    +35
    yüzbaşımızın gelip alnımızdan öpmesi ve o helikopterin çıkarttığı sesler arasında bişeyler demesi dışında per tepede ki son 1 saatimde pek bir şey hatırlamıyorum.

    sadece bahadıra tasla sıcak bişeyler verip konuşan komutanı bahadırında mal mal baş sallamasını hatırlıyorum.

    ardından asker ve hafif yaralı askerlerimizde alarak çakırsöğüte iki günlük istirahat için yola koyulduk. özellikle oradan sağ salim çıktığımıza henüz inanamakla birlikte özellike bahadırın oradan nasıl çıktığına inanmıyordum. hem ben hem de bahadır.

    zaten ara ara yarı bilinçsiz allah allaaaah allah allah falan diyordu kendisi.

    tüm telsiz anonslarımıza rağmen cevap verememelirin sebebi, bahadırın ilk atış esnasında gelen roketlerle kenarda bıraktığı telsizi gelen taş parçalarıyla tahrip olması artık bir anlık mı bıraktı niye bıraktı bilemiyorum. diğer uzmanda ki telsizin ise roket atışı esnasında mevzinin arkasında bulunan küçük çukura atlarken düşmesi ve o esnada telsizi aramak aklına gelmemesi uzun süre onları kaybettiğimizi düşünmememize sebep olmuştu.
    ···
  20. 3395.
    +1
    http://www.youtube.com/watch?v=36VBenOukjI

    reyiz dün paylaşmıştın bunu hala dinliyorum aralıksız 24 saattir
    ···