1. 3401.
    0
    devam panpa.
    ···
  2. 3402.
    +8 -1
    sallayarak senin ananı zütünden gibiyim o karazütüne mg3 sokayım ulan siz adam değilsiniz ki kavgalara teke tek gelmessiniz nerde bi türk sorun çıkarırsa ona karşı birlik olursunuz. ananın o 10 tane pkk'lı sıçan sıcacık dıbına orta parmağımı sokayım zıplasın huur. doğruyu söyle lan gerilla arkadaşlarına zütünü dövdürüyo musun ?
    ···
  3. 3403.
    0
    şuraya ayraç koyalımda otur otur kıçım ağırdı.
    ···
  4. 3404.
    +49
    tugaya vardığımızda hakan teğmen (allah rahmet eylesin şehittir oda k.ırakta ağır yaralandıktan sonra yolda şehit olmuştur) aldı bizleri,

    askere önce pansuman yapıldı, zaten tugaya bir çok tabib asteğmen, tabib subay ve pmdr den bir de tabib albay gelmiş, hemen asker derecelendirilerek tedavileri yapıldı.

    özellikle bahadırın istirahatten sonra pmdr albayıyla konuşlaması istendi.

    bense bir şeyim olmadığını yemek yemek istediğimi söyledim, artık kafadan ne geçiyosa amk bir anca açlık hissi gelmiş demekki.

    üstümü başımı temizleyim biraz adama benzedikten sonra kantine geçtim hala kulağım çınlıyo sol kulağım, kantine geçtim yemek getirdi asker sağolsun sıcacık yemek, dişlerimi sıkıyorum çenem kitlenmiş resmen açmakta zorlanıyorum, hani böyle çok soğuk olurda beyler bir kitlenme gelir ya çeneye titremeden o hesap.

    döke döke çorba içiyorum amk resmen. hafiften el titremesi geliyo ama o yorgunluktanmış istirahat sonrası geçti.

    neyse yemeğimi yiyorum tam bilenler bilir arda boyları vardır sonraları trt de asker programlarında nöbetteki askere şiir okuturlarken fonda çalar. o çalmaya başladı ama şükriye tutkun söylemiyodu sanıyorum yoksa o mu söylüyodu bilmiyorum tam ama arda boyları çalıyo.

    lan beni durduk yere bir ağlama tuttu bir ağlama tuttu anlatamam.

    şarkıda budur beyler hatırlamak isteyenler için;

    http://www.youtube.com/watch?v=ZAhaCW5qpcw
    ···
  5. 3405.
    0
    ayraç atam şuraya
    ···
  6. 3406.
    +3
    devam et reyiz mavi beremi taktım, gözlerimin altına siyah kalemle iki çizik attım heyecanla okuyorum...
    ···
  7. 3407.
    +1
    reyiz bastan beri ziyaretci okuyodum üye oldum geldim bagımlı yaptın
    ···
  8. 3408.
    +58
    bir yandan böle saklıyorum kendimi tamammı, hani millet görmesin diye bilirsiniz işte öyle göstermek istemezsiniz kendinizi, bir yandanda salak gibi çorba içmeye çalışıyorum halbu ki bırak yani dimi, ama bıraksam sallıcam kendimi iyice bir yandan hafif atarak ağlıyorum bir yandan ağzıma ekmek koyup çorba içemeye çalışıyorum sıcak mercimek çorbası hiç unutmam amk.

    zaten asker her nedense mercimek üstüne bir ihtisaslığı var devamlı mercimek devamlı mercimek.

    neyse o esnada çalıyo hala arda boyları falan, dönüp desem askere kapat şunu çocuk bi görücek tipimi ağızdan çorba akmış biraz ekmekli ıslak bir surat nooluyoruz amk diye irkilicek.

    diyemiyorum da.

    ama sonra çocuk çıktı kantinden. anladı heralde asker allah razı olsun rahat kalıyım diye kapattı kapıyıda. aga ben bir ağlamaya başladım sessizden ama o çok fena sessiz ağlama yutkuna yutkuna.

    yemine diyorum gibtir olup gidesim geldi. annemi nası özledim ama yanımda olsa bir sarılıcam sıkıcam kan dolaşımını etkilicem o derece bir anne özlemi geldi içime felaket amk.
    ···
  9. 3409.
    0
    hocam ilgiyle okuyorum bitireyim falan deme sakın aman. bide kızma sakın istihbarat olacak o istihparat görünce dayım aklıma geliyor gülüyorum.
    ···
  10. 3410.
    +61 -1
    sonra ben tam hadisenin ortasındayken teğmen hakan geldi oda yeni mezun daha 1 yılı biraz geçmiş asker teğmen olalı yani.

    ben topladım kendimi falan yalandan yemeğe devam edicem ağzımı silerken gözleri siliyorum çaktırmıcaz ya amk.

    adam zaten sırf o yüzden gelmiş, kapıyı kapalı askeri kapıda beklerken görünce sordu muhtemelen.

    geldi oturdu yanıma kafamdan tuttu kardeşim sakin ol falan telkin ediyo komutanım iyiyim falan diyorum bir yandan ağlıyorum ama durduramıyorum yani, bu kafamı omzuna falan koydu ben dağıldım zaten amk.

    dışarıdan biri görse bu asteğmen ya torpilli ya da aralarında bizim bilmediğimiz bir ilişki var der yani.

    çok pgibopat zütveren komutanda vardı ama böyle adamlarda vardı orada allah razı olsun hepsinden inş sizede düşer bu adamlar.
    ···
  11. 3411.
    +6 -1
    jackal panpa king adamsın. gençler bu adamın yazdıkları doğrudur.
    ···
  12. 3412.
    +24 -1
    @qwerty klavye delikanlisi, camili yaylası ve tahrip kapı yokuşu gazilerindendir kendisi, hayatta hiç birşey bu adama komaz artık aslan parçası, karada ölüm yok kendilerine aslan mavi bere, yerin ayrı artık kalbimizde=)=)=)

    düşmez yere mavi bere düşmez yere mavi bere...
    ···
  13. 3413.
    +1 -1
    devam kardeşim devamm
    ···
  14. 3414.
    +57
    teğmen hakan bir yandan telkin ederken bir yandan da kardeşim gel senide albayla görüştürelim bak yoksa daha kötü olacaksın gidemezsin arkadaşlarının yanına böyle göndermezler falan dedi.

    kabul ettim bende zaten etmesende gönderecek yani mecburuz gidecez bi şekilde.

    önce istirahate çekildim az biraz uyuyalım diye, bahadır gelmiş dönmüş yüzü duvara zütüne baka baka uyuyacak, giderkende dedim uyumamışsa az biraz konuşuruz. geldiğimizden beri hiç görüşmemişiz.

    abi yattım yarım saat geçti uyku yok, 1 saat geçti yok, yorgunluktan ölüyorum resmen parmağımı kıpırtacak halim yok zerre uyuyamıyorum ama.

    1 buçuk saat yok uyku uyuyamıyorum resmen, dişleri sıkıyorum devamlı çenem ağrıyo ardından koridordan gelen ayak seslerini dinliyorum. sonra dışarıda ki sesleri dinliyorum. ne oluyo dışarda falan diye.

    tam o esnada pat küt şangırt bir ses fırladık yataktan resmen bahadır falan gözler faltaşı amk ağzını açmış manyak bir ifade var yüzünde hırıldayarak nefes alıyo,

    meğer rüzgardan ağacın dalı yan cama gelmiş camı indirmiş biz tabi conta yanık olduğu için muhtemelen o anda baskın yedik diye düşündük kalbim zütümde atıyo resmen o anda.
    ···
  15. 3415.
    +55
    lan ne oluyo ne bitiyo derken bahadıra bir baktım mos mor kesilmiş yüzü herifin amk.

    dili geri kaçmış o an ki panikten. elim ayağım birbirine girdi adamı roket atar bixi öldüremedi dili öldürecek, halbuki kafamız yerinde olsa gidersin çeneden tutar parmağı sokar tak çeker alırsın dili ama aklıma bile gelmiyo amk.

    koridora çıktım hemen zütümden alev çıkartırcasına yardım edin lan yardin edin lan diye bağırıyoruz.

    saniyesinde asker bitti zaten yanımızda dedim lan ölüyo çocuk ölüyo (bide asker sonradan söyledi şey demişim ölüyo çocuk alın vuruldu çocuk alın hemen kafaya bak amk kafa bi milyon)

    asker çocuk geldi zaten öle korkudan ölecek bir durum yok düşününce, doktor falan çağırmadan kendi aldı dili arkadan. anında yüz rengi yerine geldi bahadırın öksürükler falan ben dizlerin dibine bittim iyimisin falan diye söyleniyorum bu hem öksürüyo hem kafa sallıyo.

    ikimizin durumuda hiç iyi değil anlıyacağınız.
    ···
  16. 3416.
    +1 -1
    jackal, ilk önce word'e yazıp at istersen.

    biriktirip biriktirip atarsın.

    gri ekran falan veriyor sözlük. entyler heba olmasın.
    ···
  17. 3417.
    0
    evet panpa bi yere kopy yap, sözlük hata veriyor yine, emeğin boşa gitmesin.
    ···
  18. 3418.
    0
    Aynen reyiz bencede word de yaz ordan buraya at sözlük kafayı yedi
    ···
  19. 3419.
    +14 -2
    @2858 aynen kardeşim copy paste yapıyorum yollaya basmadan önce heba oldu biri ondan geçiktim kusura bakmayın.
    ···
  20. 3420.
    -1
    http://www.youtube.com/watch?v=C-sw3ecIDfY
    okrken ıyı gıdebılır
    ···