1. 20526.
    +6
    bu hikaye mutlu sonla biterse ben de bileklerimi dikine keserim.

    son binliğinden sonra bitmesin de zaten (evet fotoğraf çekme olayına çok uyuz oldum, giberim ayşen'i onu bunu tüm zamanların en büyük binliğini yapmışsın, kendi nirvanana ulaşmışsın amk) bir de amerikan seyircisi de değiliz ki, bi yerde klişeler bizi bayıyor. tüm hikaye sıradışıydı, finalden bunu beklemek hakkımızdır.

    ipucu da verdi muallak 'balo gecesinden alacağım tadı damağımda bırakacak... ' diye ve eminim ki tolga'nın gelemeyişini kastetmiyordu. ayrıca bu 'balo gecesi' muhabbetini bir aydır falan vurguluyor acayip işler dönmüş olabilir.

    ayrıca genelin aksine hikayenin bitmesini de olumlu buluyorum,hem tsi hem de bizim açımızdan.

    tsi açısından çünkü; adam cidden tıkanmaya başladı yazarken -muhtemelen günlüğün olayın dışına çıkmasından dolayı- çoğu yerde ya toparlayamadı ya da çok gereksizce laçkalaştı anlatım, bazı yerlerde sıkıldım bile yalan değil. ve adamın da bi hayatı var amk sonuçta anlayabiliyorum yani onun için de resmen sorumluluk haline dönüştü bu olay ki, böyle olmasını da planlamamıştır hiç. bize part yetiştirecek diye çok üstünde durmadı anlatımın, detayların vs. diye düşünüyorum.

    bizim açımızdan çünkü; merak duygumuz nihayete erecek -olaylar çok sıradışı olduğunu ve tsi'nin de hikaye genelinde işin hakkını verdiğini düşünürsek; sürekli olarak bi dahaki partlarda neler dönecek diye pgibolojimiz bozuldu amk- tsi'ye her hafta 'niye gelmedin lan it' diye küfür yağdırmayacağız ve tabii ki 'güzel şeyler tadında kalmalı prensibinden' ötürü.

    hadi bakalım bekliyoruz. sırf bu hikaye için sana şöyle boru gibi bir yazı döşemeyi planlıyorum tsi. boru dediysek, öveceğim hep merak etme *
    ···
   tümünü göster