1. 21876.
    +2
    3 mart 2013, pazar
    günün popüler başlıkları (7754)
    / 156
    nasıl bin oldum anlatıyorum (1008)

    final iyi güzel eline yüreğine sağlık bunca zaman sen yazdın biz okuduk, güldük eğlendik. yeri geldi o zamanki tsiyle ağladık, dağıldık. yeri geldi şen şakraktık. şu parçaladığın edebiyat ve şahane anlatım tarzınla, dışardan bakan herhangi birine sıradan gelebilecek hayatını, ince ayrıntılarıyla, bi film, bi kitap tadında bize yaşattın. istediğin gibi içinden bi çok örnek çıkarıldığına eminim. miyşın kompleytıd yani o konuda (:

    senin de sürekli bahsettiğin gibi rahat batıyomuş o zamanlar sana. illa zütünde bi kazık olcak yoksa yerinde duramıyosun sokuyolar sana muallak ya. atarlanıyom reyiz kusura bakma..

    bi çok saçma şey yapmışsın kendi ve çevrenin hayatını etkilicek, bi şekilde sıyrılmışsın da işten. şeytan tüyü işte *

    sen, bize başta vermiş olduğun sözü tuttun ve bu yükün altından gayet de başarılı bi şekilde kalktın, tebrikler. lakin üniversite hayatının sonrasını merak etmemizin sebebi, yine hikaye içindekilere bağlı. örneğin tolgayla yakınsınız hala, ama ebruyla olmamış gibi algıladık kanımca. efsane beşliye noldu mesela, nilay falan nerde ki şu an.. ayşen ortalığı karıştırdı mı acaba törende.. kafamızda kalan soru işaretleri bunlar gibi, ondan dolayı finale sövüyoruz be reyiz. yoksa final tadından yenmez oldu. canımsın *

    tüm emeklerin için sana da tekrar teşekkürler bin (: x)
    ···
   tümünü göster