1. 22051.
    +13
    selamlar herkese (:

    özel mesajları cevaplamaya devam ediyorum, ancak çok direkt gelen sorulara karşı yapabilecek bir şeyim yok. misal @gülünmeyenespri den çok güzel sorular geldi, o tarzda geldiği takdirde yanıtlamaya hazırım. kendisini özelden taciz ederek neler sorduğunu ve nasıl sorduğunu öğrenebilirsiniz.

    yazın askere gideceğim malumunuz.
    döndükten sonra (şayet kısa dönem yaparsam tabi) bir sonraki yaza kadar kullanıma açık bir vakit olacak önümde (bir sonraki yaz tahmin ettiğiniz şey var sırada, inşallah, maşallah, amin).

    o vakti bir şekilde değerlendirmeyi düşünüyorum, casting yapmadığım için teşekkür edebilirsiniz o değerlendirme sonrasında ;)
    castingden çok daha fazlası olabilir.

    arada buraya da uğrayıp sizlere allahın seldıbını vereceğim,

    özel mesajlarda gözden kaçırdığım şeyler olabilir, eğer "taa ne zaman attım, hala yanıtlamadı o.ç" şeklinde düşünceleriniz varsa tekrar sorabilirsiniz sorularınızı, final sonrası her şey çok karıştı ve dağıldı. o yüzden bu günden itibaren biraz daha düzenli bir sırayla cevaplamaya devam edeceğim, fazla birikmesine izin vermeden.

    hepinizi sevgiyle kucaklıyorum panpalar, çok güzel günlerimiz, gecelerimiz oldu başlık altında, bazen gülmekten karnıma ağrılar girdi yorumları okurken, bazı özel mesajlarda gözlerim doldu..ne diyeyim valla, inci sözlük gibi, alabildiğince kötü sıfatla yaftalanmış bir ortamda bile böylesine bir oluşum meydana getirebildik ya, çölde açan çiçek misali, o "yaftalara" doyurulamayan incici binlerin aslında nasıl ince ruhlu, sağlam karakterli, düşünceli, vizyonlu ve baya baya sabırlı (102 sayfayı okumak, boru değil) adamlar olduğunu görmüş olduk çıplak gözlerimizle.

    insanlar, başlangıçta yaşadıklarımı burada paylaşmamı yadırgamıştı,(sözlük içinden ya da başka platformlardan insanlar yani) ama ben ısrar ettim bu paylaşımda ve şimdi ne kadar doğru bir iş yaptığımı görebiliyorum,

    başka neresi olsa, hangi sözlük, hangi forum, hangi sanal platform olsa kabullenemez, sindiremezdi yazdıklarımı,

    ama inci bana kucak açtı, sahip çıktı, kabullendi söylediklerimi,

    o yüzden bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. içinizden bana sövmeyi geçirdikçe, aklınızdan da "finalin son cümlesi" ni geçirip "dur hele bakalım" demenizi umuyor ve toz oluyorum. (:
    ···
   tümünü göster