1. 26.
    +1
    ben sahsen agirlik calistigim gunler sabah yumurta sut takiliyorum. oglen makarna ton baligi tarzi kolay yemekler yiyebilirsin. asitli iceceklerden kesinlikle uzak dur, her gun en az 2 litre su ic. tavuk gogsu al yemek posetleri var kucuk kucuk icine yerlestir at buzluga arada sirada kaynat limonu sk ye. bol salata yesillik ye. Oyle gib gibi toz icmekle olmuyor aga. Beslenmeni uyku duzenini toparla. Gir biraz arastir be oglum, kor cahil takilmayin..Onu ye bunu yeme ile gitmez. Biraz bilgilen dayi.

    Sk sk ye, ogunlerini artir. Metabolizman surekli isler iyi olur. Ara ogunlerde meyve ye, az yagli bol protein ve tahil iceren urunler tuketmeye calis. Bilincli tuketici ol aga.

    spor gunlerinde aralara kaslarina dinlenme firsati ver, kas dinlenirken gelisir. Beslenmeden calisirsan aksine kaslarin erir, kuculur. spora 2 de gideceksen 12 gibi yemegini yemen gerek. Tozunu ne halt iceceksen de calisma sonrasi icersin. Bol bol su ic, aksi taktirde uzun zaman icerisinde toz bobreklerine zarar verebilir. ben cift kas calisiyorum gunlerim pazartesi carsamba cuma cumartesi seklinde. sirasiyla gogus-onkol / carsamba sirt -arka kol / cuma omuz trapez / cumartesi ise bacak ve hafif kardiyo gibi bir program. Git spor hocasiyla biriyle konus, senin vucuduna kilona gore sana uygun bir program yazsin, oyle kafana gore yapma aga. Bu da simdiye kadarki en uzun entryim oldu amk
    ···
   tümünü göster