1. 51.
    +2
    beyler öncelikle boğazımızdan kısmak zorundayız , ve bunu yavaş yavaş yapmak kadar saçma bişey yok ,birden kesmek zorundasınız , devam ettiğiniz her saniye size zarar verecektir , çok basit olarak başlıyorum anlatmaya , ilk yapmanız gerekenler ,pgibolojik olarak kendinizi buna hazırlamak , 45 gün boyunca bir kamptasınız ve bazı kurallarımız var . bu kurallar gerek yemeyle gerek egzersizlerle ilgili olacak.

    --kural 1--
    kola , cips , kızartma , şeker , beyaz ekmek , gözleme , börek türevleri , pasta vs . kalori değeri yüksek ve vücutta yakılması zor olan gıdalardan , 45 gün boyunca uzak kalıyoruz , bunu 45 gün sonra zütü devire devire tekrar tüketebilirsiniz olarak algılamayın , azar azarda olsa yiyebilirsiniz ama bu 45 gün tamamen bırakalım bi .

    --kural 2--
    20 günde almadığınız gibi 20 gün içinde hemen vermeyi beklemeyin , memeleri olanlar için tuz yemeyi tamamen yasaklıyorum , memede biriken suyun asıl sebebi (meme de yağ birikmez , içinde su birikir ) yediğiniz tuzlardır , tuz yemeyi çok azaltıyoruz beyler , yemeklere tuzluktan tuz atma olayı artık yok . memesi olanlar rica ederek tuzsuz yemek yaptırmayı denesinler .
    ···
   tümünü göster