1. 626.
    +2 -1
    Dostum tuvalete giderken kafamda şunlar dolanıyordu .. sen bu işe giremezsin o yuzden hıç mesaj atma boşu boşuna zaten bedel ödüyorsun hayatın gibilmiş durumda bir de ona karşı savaş açarsan bu bitmiş halinle ona daha da fena yenilirsin o yüzden boşver en azından karaya oturmadın denizaltından gidiyorsun ve buna alıştın geldiğimde okumaya devam edince ilk bu yazıyla karşılaştım :

    --spoiler--
    elbette senin şu an düşündüklerin aynılarını bende düşündüm. fakat merak
    --spoiler--

    Sonra da bu geldi :

    --spoiler--
    insan hakkında tam bilgisi olmadığı fakat kulaktan dolma duyumlarla az çok anlamlandırdığı olayları beyninde öyle bir çizer öyle bir yansıtır ki;en kral korku filminden bile daha sağlamdır
    --spoiler--

    Not : evet amk tuvalette ne senaryolar geldi aklıma şuan böyle olsa şöyle olsa falan diye

    oha amk utanmasa ne yaptığımı bilecek dediğim an :

    --spoiler--
    aslında şu an birçoğunuzun işemek için bile tuvalete gidememenize sebep olan olay cinler değil.
    --spoiler--

    Hani tamam ben tuvalete gidebilenlerdenim çunku dedıgım gibi ben bazı konuları artık kabullendiğim için ve savaşmaktan kaçtığım için o kadar da korkmuyorum çunku bu savaştan zevk alınması için benım de onlarla uğraşmam gerektıgını bılıyorum yoksa bırının tepkı vermeyıp diğerinin vurup kırdıgı savaşın ne anlamı var ama dediğim gibi tuvalet muhabbetıne denk gelmesi çok sağlam heyecanlandırdı beni .

    ha bu tamamen bir tesadüf . gidiğ de senini lan su kısı kesın bunu su an okuyacak sunu yazayım demedıgını bılıyorum da . bu tur adrenalınler güzel . bu arada devam devam .
    ···
   tümünü göster