1. 1.
    +1
    Sedir vardı ayağı, sarı vaşak-taş dizeleri ile asıldı. Düz oval kalkanlar olarak karbonkül, hem şarap renkli ve renkli gibi çim vardı. Ve yine sana ama orada ne bir aşar vergisi söylediler.

    'Ve imparator yüzünü önce onun ellerini uzak almıştı zaman o bana dedi ki: "Bu hazine benim evim, ve içinde bir yarısı senin, ben sana söz bile. Ve sana deve ve deve sürücülerini verecek ve onlar senin teklif yapmak ve gitmek için ne olursa olsun dünya sen desirest bir parçası için hazinenin senin payını alacaktır. Ben benim babam Güneş'in, ben öldürmek değil bir adam benim şehirde olduğunu görmelisiniz olmaz ve bir şey, için-gece yapılır. "

    'Ama ona cevap, "burada altın senin ve gümüş de senin ve senin değerli mücevher ve fiyat şeylerdir. Bana gelince, ben bu ihtiyacımız yok. Ne de senden zerre ama sen senin elin parmağına wearest o küçük yüzüğü alır. "

    'Ve imparator kaşlarını çattı. "Bu ancak kurşun bir halka," diye ne de herhangi bir değeri vardır ", diye bağırdı. Bu nedenle hazine senin yarısını almak ve benim şehirden gidin. "

    '"Hayır," Ben, cevap "ama ben bunu içinde yazılı olduğunu bilmek için, boşa ama bu kurşun yüzük almak ve ne amaçla olacaktır."

    'Ve imparator titredi ve bana rica ettik ve tüm hazine al ve benim şehirden gitmek "dedi. Benim yarısı da senin olacak. "

    'Ve tuhaf bir şey yaptım, ama ne yaptığını bir mağarada için değil, önemli ama burası bir günlük yolculuk Ben Riches Ring of gizli, var. Bu ancak bir gün bu yerden yolculuk, ve senin gelecek bekler. Bu halka vardır o dünyanın bütün kralları daha zengindir. Bu nedenle gel ve al, ve dünyanın zenginlikleri senin olacak. "
    Ama genç Balıkçı güldü. 'Aşk Riches daha iyidir, "diye haykırdı,' ve küçük Mermaid beni seviyor. '

    'Hayır, ama Riches daha iyi bir şey yoktur,' Ruh dedi.

    'Aşk iyidir,' genç Balıkçı cevap, ve o derin daldı ve Ruh bataklıklar üzerinde uzak ağlayarak gitti.

    Üçüncü yıl bittikten sonra ve, Ruh denizin kıyısına indi ve genç Balıkçı çağırdı ve o derin üzerinde yükselen ve dedi ki, "Neden sen bana çağrı çekeriz? '

    Ve Ruh 'Ben harika şeyler gördük, ben seninle konuşmak olabilir, yakın gel.', Cevap verdi

    Bu yüzden yakın geldi ve sığ suda yatmak ve elini üzerine başını eğildi ve dinledi.

    Ve Ruh bir nehir tarafından bir han olduğunu standeth yoktur I bildiğiniz bir şehirde ', ona şöyle dedi. iki farklı renkli şarap içti denizciler ile oturdu ve arpa yapılmış ekmek yedik, ve defne servis biraz tuzlu balık sirke ile bırakır. Biz oturdu ve neşeli yapılmış gibi, bize bir deriden halı ve kehribar iki boynuzu vardı, bir ud taşıyan yaşlı bir adam girdi. Ve o katta halı koydu vardı, o onun ud tel dizeleri bir tüy ile vurdu ve yüzü örtülü bir kız koştu ve bizden önce dans etmeye başladı. Yüzü gazlı bez bir peçe ile örtülü, ama ayakları çıplak idi. Çıplak ayakları vardı ve küçük beyaz güvercinler gibi halı üzerinde taşındı. Çok muhteşem bir şey görmedim ve o dans hangi şehir ama burası bir günlük yolculuk Şimdi genç Balıkçı onun Soul ifadesiyle duyunca, o küçük Mermaid hiçbir ayakları vardı ve dans olamayacağını hatırladı. Ve büyük bir istek ona geldi, ve kendi kendine dedi, 'Bu ancak bir günlük yolculuk ve ben aşkım geri dönebilirsiniz,' ve o güldü ve sığ suda ayağa kalktı ve kıyıya doğru yürüdü.

    Ve o kuru kıyıya ulaşmıştı zaman tekrar güldü, ve Ruh için kollarını uzattı. Ve Ruh sevinç büyük bağırdı ve onu karşılamak için koştu ve onu içine girdi ve genç Balıkçı kum üzerine ondan önce gergin gördüm ki Ruhun organıdır vücudun gölgesi.

    Ve Ruh 'Deniz-tanrılar kıskanç, ve teklif yapmak canavarlar var bize, katran, ama bir kez de bu nedenle alamadım edelim.', Ona şöyle dedi

    Bu yüzden acele yapılmış ve tüm bu gece onlar ayın altında yolculuk, ve tüm ertesi gün güneşin altında yolculuk ve günün akşamı bir şehre geldi.

    Ve genç Fisherman onun Soul dedi, 'bu o sen bana konuşmak yüklediğin kime dans hangi şehir mi?'

    Ve Ruh Bu şehir değil, ama başka ', onu yanıtladı. Yine de bizi içeri girmesine izin ' Bu yüzden girilen ve sokaklarında geçti, ve Kuyumcular ve Sokak geçerken genç Balıkçı bir bölmede belirtilen adil bir gümüş bardak gördüm. Ve Ruh 'bu gümüş bardak alın ve gizlemek.', Ona şöyle dedi

    Bu yüzden kupayı aldı ve tunik ve kat içinde sakladı ve onlar şehrin aceleyle gitti
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster