1. 1.
    +1 -1
    önce nezaketen reddettim , ardından enayimiyim kabul ettim tabi.

    biraz daha bekledik uzaktan mavi bi honda yaklaştı durdu cemreyle yürüyoruz araca doğru. ön koltukta bi kız oturuyor o da kim yine üst dönemlerden gökçe. bu kıza nasıl hayrandım o sıralar görünce nasıl heyecan yaptım sanki direk sevişicez.

    gökçe uzun boylu bembeyaz saçları tilki rengi gibi kızıl-kahverengi fit bi kızdı.

    saçma bi gülümseme belirdi yüzümde engel olamıyorum. aracın yanına geldik, cemre hemen beni tanıştırdı araçtakilerle zaten bi gökçe bir de aracı süren eleman vardı arabada arka koltuğa yerleştik ilerliyoruz.

    gökçe direk "seni görüyordum okulda biliyorum falan" dedi konuşmaya hevesli dedim içimden o gazla sorular soruyorum konuşuyoruz ediyoruz, espriler falan yapıyorum aracı süren elemanda dahil bayağı bi güldürdüm.

    dershaneye yaklaşırken gökçein telefonu çaldı konuştuktan sonra, cemreye bla bla akşam eve çağırıyor gideriz dimi dedi cemre evet gidelim ya derken ,konuşma yapılırken kulak misafiri oldum ayıp olmasın diye midir bilemiyorum, amuagoyim sen de gelsene eğleniriz dedi.

    şakam yok direk "tamam olur ne zaman" dedim. cemrede şaşırmış olacak gözleri açıldı aniden "ıı bilmiyorum gökçe öğrenir sana mesaj atarız o zaman" dedi numaramı verdim o sırada dershaneye gelmişiz indim dershaneye gittim.
    ···
   tümünü göster