1. 176.
    +2
    ne yaptım ne ettim öğretmenlrin kaldığı lojmana yamandım. hem köydeki evlerden uzak. konu komşu yok. beş on gün içinde taşındım amk. köyde kızın benim yanıma gelme imkanı yok. hangi bahaneyle gelecek. rahatladım amk. köy kızları bu konuda çok tehlikeli.

    şimdi bir de şunu unutmamak lazım. köy merkeze ne kadar uzak ne kadar iletişimi kopuksa gariplikler o kadar artıyor. bu dediklerim merkeze yakın köylerde, turistik köylerde falan çok olmaz. ancak kuş uçmaz kervan geçmez köylerde çok olur.

    bir de diyeceksiniz ki amık köyde yaşayan mı kaldı. hem de bu köyde bu kadar genç ne arıyor diye. bu köyde hepsine iş sağlayan bir iş sahası vardı. neyle ilgili olduğunu söyleyemem. bundan dolayı o işin sahibi gibtiğimin sözde hayırseveri o köye okul sağlık ocağı yaptırmış (bunlar da hayır gibi görünüyor da vergiden düşüyor- bu işlerde hep üç kağıt amk.) adam köylünün iliğini sömürüyordu. kaç tanesi bunun yüzünden öldü de birkaç bin lira ailelerine verip susturuyorudu. bizim köylümüz işte bu kadar cahi ve çaresizdi amk.
    ···
   tümünü göster