1. 26.
    0
    @1 hayvanlarda da kendi çıkarı olmadan yardım etme kendi türü için iyi olanı yapma yada adalet istemek gibi birçok temel konuda davranışlar yapılan çalışmalarda görülmüştür. insanlar ilk düşünmeye başladıklarında yabaniydi evrim sonucu beyin hacimi genişleyip daha ayrıntılı benliğinin farkında olma gibi durumları kavradı. Hayvanlar arasında da bazı davranışlarından dolayı dışlanan bireyler vardır. Düşünmeye başladıkça bu davranışlar daha ileri boyutlara değişmiştir. Çok farklı kültürlerde farklı ahlak öğeleri bulunabilir sana ters gelen başkasına doğru olabilir.

    Üretilir doğada 600 milyon yılda gerçekleşmiş bu canlılık olayının laboratuvarda 2 saatte yapılacağı söylenemez gerekli zaman ve koşullarda canlı üretilebilir.

    üretilir o soruda sıkıntı yok tesadüfü sen yanlış anlamıssın iddiada üst gelmesinin tesadüfü değil o iyi öğren öyle sor.

    canlı nedir canlı senin koyduğun bir isimdir doğada canlı cansız ayrımı yoktur herşey atomlardan meydana gelir canlılığı meydana getiren etmen kimyasal reaksiyonlardır. Eğer yapılan canlının kimyasal reaksiyonları tıkırındaysa oda diğer canlılar gibi dna sında ne varsa onu uygalayacaktır.

    Lan oluşturabiliriz gibeyim soracağın soruyu.

    edit: biyologum
    ···
   tümünü göster