1. 1.
    +1
    @16 kardeşim ben sana 1 ay progrdıbının amacını yazdım. Gogus kasını ele alalım sen makine de oturarak ılerı hareketle gogus hareketını yaparsın sonra makıne yatık pozısyonda benc durumunda yaparsın ve 1 ay boyunca gogus kasların hazır hale gelır temelini kuvvetlendırerek beton gıbı atarsın ve 2. ayda serbets benc e gırersın 10 10 ar bar takarsın 20 de bar agırlıgı 40 basarsın ama zorlanmadan basarsın neden cunku temelını atmısın .
    Ama makıne de calısmadan hazırlık temel atmadan bence gıren adam 40 basamaz neden cunku alısık deıl temelı yok kumla bına cıkmıs olmaz.
    gelelım Senin dediğin gıt gıde agırlıgın artması kendinden ornek vereyım kardesım ben hazırlık ayını 2 ay yaptım bıraz acemılıkten ılk basladık bı tak bılmıyoruz 2 ay salak gıbı calıstık ama sonradan faydasını gordum cunku gopgus kaslarım kuvvetlenmıs ogrendım kı salon degıstırmıstım adam bence gırenlerı kaldıramayıp sıkayet edenlerı dıyor kı once makınada kaslarınızı kuvvetlendırın.
    Ben 2 ay hazırlık asamasından sonra benc de 60 kıloyu 1 kere basabılıyordum oda yardımlı suan 7 ayımı dolduruyorum 100 kılo basıyorum
    kuvvetın artması gogus olayında tamamen bı tane yanında bady olcak kesınlıkle ve her 1 ay da agırlık 10 kılo arttırcaksın vucudu agır kaldırmaya alıstırcaksın yavas yavas gorceksın kı agırlıklar aylar gectıkce artıyor ama kesınlıkle yanında bady olcak yoksa psıkolojık olarak agır gırmeezsın altına.
    ···
   tümünü göster