1. 226.
    0
    yaşadığınız şehirden uzaklaşıyorsanız ilk sene çok zor geçecektir, buna hazırlık olun. kendinizi koy vermeyin. arkadaş bulacağım, ortamlara gireceğim ayağına karakterinizden taviz vermeyin. bir çizginiz olsun. iki yüzlü pislik arkadaş gruplarının size faydadan çok zararı olacaktır. üniverstede her şey çıkar üzerine kuruludur. kolay kolay kimseye güvenme. illaki bir ya da iki tane can dostun olma adayı insan olacaktır, onları da anca 2. seninin orta dönemlerine doğru tanımaya başlarsan. uzak dur, karışma, siyasetten ve salak salak gruplardan. sağcılardan, solculardan, komünistlerden, ülkücülerden uzak dur. hayatını yakma. onların en baş amacı seni çıkarları doğrultusunda kullanmak olacaktır. yemekhane yemeklerini sev, kredi kartını iyi kullan. burnu havadaki insanlarla muhattap olma.

    kayıt döneminde kendini strese sokma. elinden geldiğince haftası haftasına çalış, vize ve finallere bırakma ders çalışmayı. kendi notunu kendin tut.

    rahat takıl, olduğun gibi. kızları da gibtir et. o muhabbetler zaten kendiliğinden olur. hayatının en güzel olmasa da güzel olacak 4 senesinin tadını çıkar.

    alıntıdır
    ···
   tümünü göster