1. 1.
    -1
    şimdi o zaman kalanına gelelim. öncelikle belirteyim ki dört dörtlük müslüman değilim.

    şeriat islam'ın kaidelerinin bütünüdür. bugün namaz kılmak, oruç tutmak, sadaka vermek de şeriatin bir parçasıdır.

    evet zina etmenin cezası 100 sopadır lakin bu cezayı alabilmeniz için 3 kişinin sizi zina yaparken görmesi gereklidir.

    el kesmeye gelince; el kesmek evet uygulanan bir cezadır lakin birinin elinin kesilmesi için 3 kere aynı suçu ortada hiç bir sebep yokken yapması gerekir. Misal açsınız ve bir şey çaldınız. bu durumda eliniz kesilmez hatta diyet dahi istenmez.

    evet kendisini müslüman olarak isimlendirenler o katliamları yaptı peki hristiyanlar çok mu temiz ve ya yahudiler ve ya ateistler? stalin, lenin ve mao döneminde yapılan katliamları toplarsak hiç bir din ateizmin yaptığı katliamlara yaklaşamaz bile.

    al sana amerika'dan 3 tarikat, bak bakalım kaç kişinin katili olmuşlar.
    mormonlar, alacakaranlık kilisesi, opus dei. (opus dei ispanya merkezlidir lakin 1950'li yıllardan itibaren amerika'da da oldukça etkin olmuşlardır.)

    katliamları dinler yapmaz, katliamları dinler emretmez. katliamları yapanlar sadece kendi güçlerini pekiştirmek için yaparlar. islam'da recm var, amerika'da idam var. Söyler misin ikisinin ne farkı var?
    amerika'da son 50 yılda yapılan infazların kaçı hatalı istersen bir araştır.

    işin özeti; beyler 27 yaşında adamım. bırakın ergence ateizmi ve ya herhangi bir dini övüp diğerini yermeyi. iş soru cevap kısmına gelince milyonlarca ateisti züt edebilirim.
    ···
   tümünü göster