/i/Swf

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -1
    malum vahiy 40 yaşında geliyor peki ondan önce bu adam deist miydi yoksa ateist mi?

    malum o sıralar medeni araplar etrafta kızları diri diri gömüyorlar filan canlandırın gözünüzde

    edit: araplar canice yaşıyormuş onların yaptıklarından rahatsız olmuş ve çareler aramış belli ki sanki olay böyle geliyor...

    edit2: bu adam arapların o canice(kız çocuklarını diri diri gömme) yaşamlarını sürdürdüğü coğrafyada muhafazidül emin olarak biliniyordu yani temiz ahlaka sahip olduğu belli... e biraz empati yapın beyler, ahlaken böyle olan bir insan çevresindeki haksızlıklara 40 yaşına kadar sessiz kalabilir mi? birde adam koç burcu yani kendimden biliyorum koç burcu haksızlığa tahammülü olmayan bir burç. ayrıca insanları örgütleyebilme yeteneği vardır bu burçta.

    sanki ben bu adamın bunu durdurmak için çözümler aradığını ve "ilahi bir gücün bundan rahatsız olduğunu" öne sürerek arapları insan etmeye çalışmış olabilir diye düşünüyorum. toplum içinde iyi tanınmasının bunu kolaylaştırdığını düşünüyorum, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır anafikriyle yol katetmiş. bunun için bir de kanun, nizam gerekliydi bu işin bir disiplini olması lazımdı onu da kuranı yazarak neden yapmış olmasın ki anasını satiyim?

    edit3: merak ettiğim için soruyorum art niyetim yok insan gibi cevap verin yoksa ananızı giberim.
    ···
   tümünü göster