/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 1.
    +21 -2
    Evet yanlış okumadınız maymunlar insanlardan geldi. Bunu size kanıtlarıyla açıklicam.Bu teoriyi uzun süre gözlem ve deney yaparak ulaştım. Hazırsanız başlayalım.
    Bildiniz gibi insandan maymundan geldi gibi bir teori mevcut.Bu saçma teoriye çoğumuz inanmadı da zaten. Haklıydık çünkü insan maymundan gelmedi maymun insandan geldi. Kanıtlara gelelim:
    Kanıt 1:Eğilmiş Omurga
    insan omurgası S şeklinde ve diktir.Bu ayakta durmayı kolaylaştırır.Ama nesiller boyu ev temizliği için gırgır yapan sürekli eğilen insanoğlu omurgasını da bu hakerete alıştırmış ve omurgasını zamanla düzleştirmiştir.
    Kanıt 2:Kuyruk
    Çocukken ağaca tırmanmaya meyilli insan ırkı sürekli ağaçtan düştü.Bir mutasyon sonucu oluşan kuyruk bu sorunu ortadan kaldırdı ve kuyruklu bireyler evrimsel olarak öne çıktı. nadiren doğan kuyruklu insanlar bunun bariz kanıtıdır.
    Kanıt 3:Kıllı Vücut
    Bildiğiniz gibi insanlar bir buzul çağı geçirmek zorunda kaldı.Bu sürede kıllı bireyler zor hava şartlarına daha iyi uyum sağladı ve zamanla çoğaldı.
    Kanıt 4 :Turuncu Popo:
    Özellikle dişilerde dikkat çekmek amaçlı oluşumdur. insan poposundan sonra oluşmuş daha dikkat çekici bir yapıdır. Parlak turuncu rengi bunu amaçlar.
    Kanıt 5:Karşıt ayak parmağı
    insanlarda sadece karşıt el parmağı bulunur.Bu yapı nesneleri daha rahat tutmaya çalışır. Maymunlarda bu karşıt parmak ayakta da bulunur. Yatağının sonundaki çorabı eline getirmeye çalışan insanoğlu tarafından oluşturulmuştur.
    Kanıt 6:Os frontale çıkıntısı
    Çok önemli bir evrimsel süreçtir. insanoğlunun hemcinslerine kafa atması sonucu oluşan kaşların üzerindeki çıkıntıdır.Bu mutasyona sahip bireyler kafa atarken daha çok zarar verip daha çok üremiş ve bu özelliği sonraki nesillere aktarmışlardır.
    Kanıt 7:IQ'nün düşük olması
    Bilindiği üzere zeki düşünen insanlar daha mutsuzdur.Bu o bireylerde stres ve depresyon oluşturur.Iq'sü düşük olanlarsa aksine mutludurlar.ve üremeye daha iyi odaklanırlar.Bu şekilde Iq'sü düşük bireyler topluma hakim duruma geçmiştir.
    Kanıt 8:Daha Uzun Dudaklar
    Maymunlardaki bu özellik öpüşme yüzeyini arttırmak içindir. insanoğlundaki küçük dudaklar zamanla uzamış ve öpüşme yüzeyini arttırmıştır.Bu da öpüşmeden alınan zevki arttırarak mutlu bireyler doğurmuştur.
    Arkadaşlar başlıca kanıtlarım bunlar dediğim gibi bu kanıtları gözlemlemek farketmek çok zordu. Sizden bu konuda yardım istiyorum.Bu teori bizim. Geliştirelim ve bir gün Nobel Tıp ödülü alabilecek seviyeye getirelim. Soru ve görüşlerinizi bekliyorum. Bilimle kalın.
    ···
   tümünü göster