/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 301.
    +9
    hoca 7. adımı atınca durdu, farsça bir şeyler söylemeye başladıktan sonra yerden eline aldığı ucu sivri bir kaya parçası ile bileğini kesip kanını akıtarak köyün etrafında hızlıca dolaştı. resmen ifrit cinlerin topluluğuna karşı tehdit edercesine konuşuyor bizleri korumaya çalışıyordu. cinler o yere dökülen kana yaklaşamadılar bile. bir süre sonra aralarından birinin yanaştığını gördük. emin hoca öne çıkınca ifrit cin uzaktan bir şeyler söyledi.

    sonra kabilesine döndüğünde hepsinin uzaklaştığını gördük.

    cüppeli hocanın yanına gittim. davud ortalıkta yoktu, al karısının oğlu ve cübbeli hoca davudun taş atanların olduğu yöne doğru koştuğunu söylediler, davudu aramaya çıkamadık. çünkü kan ile çizilen yeri sabah ezanından önce geçemezdik. o arada öteki hoca camiden, beni ilk önce evine davet eden hocanın cansız bedenini çıkarıyordu...

    hoca kafasına aldığı bir darbe ile yere yığılmış, diğer taşlar vücudunu paramparça etmişti. bizi parçalayan asıl görüntü ise kocanın bedenini kuran'a siper etmiş olmasıydı. saatlerce ağladım.

    cübbeli hoca sabah ezanına kadar, ölen hocanın bedenini yıkadı ve gömdük. sabah ezanından hemen sonra davudu aramak için ilerledik. cinler davudu katletmişlerdi, ama o kısmı anlatamayacağım. cesaret bulduğum bir zaman olursa o görüntüyü size anlatacağım. cübbeli hocanın dediği gibi iki ölü çıktı o geceden, davud ve beni ilk kollayan hoca.
    ···
   tümünü göster