/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 176.
    +2
    böyle insanlar gördükçe mutlu oluyorum. eski hesabımda zamanında ışık hızı ve zamanda yolculuk ile ilgili başlık açmıştım bi ton şey yazmıştım kimse giblememişti. öncelikle saçma salak şeyler yazıp seni kızdıran yazarlara bu lafım; bilgi ışıktan hızlıdır. bilgi evren kadar sonsuzdur. paylaşıma açık olun biraz dıbına koyim. adam ne güzel soru sormuş lan dingiller.

    neyse soruna dönelim, teknik olarak kara deliğe insan gelemez zaten de, bunu yoksayıp, varsayımlara göre ruh yok olmaz. kara delik hakkında birden fazla teori var dostum. çok çatışanlar oluyo bu konuda. karadeliğin yuttuğu şeyin başka yere gönderdiğini yada yuttuğu şeyin yok ettiğine dair hiçbir kanıt yok.

    bilim "şunu bunu inceledik, yok cosmosla karadeliği çözdük vs" saçmalıklarını söylüyor. şimdilik bu söylenenlere inanıyoruz çünkü adamlar bi gibimi incelemedi bu yüzden teorilerini çürütemiyoruz. çürüttüğümüz takdir karadelikle ilgili gerçek bir bilgiye ulaşmışızdır demektir.

    bana sorarsan bencede ruh yok olmaz, başka bir yere ışınlanır. ben karadeliklerin portal olduklarına inanıyorum. evrenin genişleme ve hareket zamanlarını incelediğinde bence mümkün. öte yandan eğer tanrı, ahiret gibi inançların varsa (ki benim var) ruh hakettiği yere gider sonuçta evrenin yaratıcısıda tanrı.
    ···
    1. 1.
      +1
      6 sayfada beklediğim cevabı veren tek kişisin, teşekkürler panpa.
      ···
   tümünü göster