1. 11476.
    +1 -1
    Beyler hikayeyi okudum. okurken yer yer ağladım. hatta askerlik yapma isteği bile doğdu insanın içinde. amma. az önce kan uykusunu izledim.

    bu ahlaksız kardeşimiz kan uykusunu bildiğiniz yazıya dökmüş. bakın alıntı falan yapmış demiyorum. kan uykusunu almış başından geçmiş gibi anlatmış. hayır yaptığına da kızdığımdan değil de kandırılmış gibi hissettim dıbına koyim. bu kadar düzene dalavereye ne gerek var. askerliğini yapmamış yaptıysa çay getirip zütürmüş birisi bile olabilir.

    kan uykusuyla ilgili eleştirile "e kardeşim e o da aynı dönemi anlatıyor" diye yanıt vermiş. e be yalancı herif kan uykusunda anlatılan aynı şekilde senin mevzilerinde de mi geçti. bakın sadece el bombası olayı falan değil. bu kampta bi tuhaflık var falan dediği yerlerde bildiğin kopyala yapıştır. büyük numaracasın utanmaz kardeşim büyük. kitap yapamamasının sebebi de kan uykusuyla ile ilgili telif problemi yaşamaktır. beyler bildiğiniz sallamış adam. inanan varsa inanmasın buyursun. aslında çok küfür edecektim de baktım değmez birisi.

    https://www.youtube.com/watch?v=2xrSkR9WHFA
    ···
   tümünü göster