1. 11451.
    0
    efsane hikaye
    ···
  2. 11452.
    -1
    ulan yazdıkların kan uykusuyla bire bir tutuyor ordan mı arakladın doğru söyle
    ···
  3. 11453.
    0
    http://www.incisozluk.com...@roadrunnergibenjackal/1/

    panpalar sadece yazarın entrylerini nasıl okuyorduk
    ···
  4. 11454.
    +1 -1
    millet, uzayın derinliklerinden çıktım geldim bunu okumak için, pdf yapan, tamamlayan, veya kitap haline gelip gelmediğini bilen varsa yollasın. yoksa ağır işsizlik yapıp tek tek copy paste edip pdf yapacam. hazır yapılmışı olan varsa gönderirse büyük delikanlılık yapar.
    ···
  5. 11455.
    0
    Barış abinin vefat ettiğini duydum bir kaç yerden. Doğru mudur bilmiyorum ama gerçek bir bilgisi olup yazacak biri çıkar elbet
    ···
  6. 11456.
    0
    yıllar önce okuduydum ne hikayeydi amk
    ···
  7. 11457.
    0
    olm şu hikayeyi merak ediyorum da
    üşeniyorum okumaya amk..
    tek part halinde yok mu lan biriniz bi kıyak yapsın amk
    ···
  8. 11458.
    0
    tekrar mı okusam napsam lan çok güzel bi hikaye anasını gibeyim
    ···
  9. 11459.
    +4
    burdaki fotolari zamaninda arsivleyen biri var mi arkadaslar lan bulamiyorum hic bi yerde,cok merak ediyorum baris abiyi, daglarbasi baho yu,yavuz abiyi, yagmur ablayi...
    ···
  10. 11460.
    +2
    beyler sanirim bu hikaye cok guzel olmasina ragmen kolpa. bu listeden yavuz abiyi aradim,astegmen olarak sadece yavuz fakilli diye bi abimiz var hikayenin tarihlerinde sehit olan. o da karamese diye bir yerde sehit olmus. karamese de baris abinin askerligini yaptigi yerle alakasi olmayan bi yer anladigim kadariyla. listeye burdan ulasabilirsiniz. yine de guzel hikaye ama.

    http://www.21yyte.org/ass...li-liste-pdf_18032013.pdf
    ···
  11. 11461.
    0
    jackal reis, sırf senin hikayen için uye oldum sözlüğe. Çok kitap okuyan biriyimdir ama bu kadar derinden işleyen birşey okumadım daha önce. Çok yaşa inşallah. Senin sayende çok uzak olduğum birçok duyguyu yaşadım. Hayata zorluklara bakışım tamamen değişti. Bundan sonra ne iş yaparsam yapayım bu ülkeyi bu insanları daha iyi yerlere taşımak için yapacağım. bizler için yaptıklarınız her şeye Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin.
    ···
  12. 11462.
    -1
    Ne hikayeydi be. oturup jackal reyiz gelecek de yazacak diye her akşam beklemistim. tekrar okuyasim geldi
    ···
  13. 11463.
    0
    Ozlettin jackal reis
    ···
  14. 11464.
    +1
    beyler net cevap istiyorum. nette pdfsini buldum indirdim bu hikaye tam olarak nerede bitiyor amk. pdfnin devamı var mı arattırmayın bana sözlükte. karman çorman amk zaten sözlük
    ···
  15. 11465.
    0
    reserved
    ···
  16. 11466.
    -1
    Efsane hikaye

    ccc jackal reyiz ccc

    Özledik ♥
    ···
  17. 11467.
    +1 -1
    Beyler hikayeyi okudum. okurken yer yer ağladım. hatta askerlik yapma isteği bile doğdu insanın içinde. amma. az önce kan uykusunu izledim.

    bu ahlaksız kardeşimiz kan uykusunu bildiğiniz yazıya dökmüş. bakın alıntı falan yapmış demiyorum. kan uykusunu almış başından geçmiş gibi anlatmış. hayır yaptığına da kızdığımdan değil de kandırılmış gibi hissettim dıbına koyim. bu kadar düzene dalavereye ne gerek var. askerliğini yapmamış yaptıysa çay getirip zütürmüş birisi bile olabilir.

    kan uykusuyla ilgili eleştirile "e kardeşim e o da aynı dönemi anlatıyor" diye yanıt vermiş. e be yalancı herif kan uykusunda anlatılan aynı şekilde senin mevzilerinde de mi geçti. bakın sadece el bombası olayı falan değil. bu kampta bi tuhaflık var falan dediği yerlerde bildiğin kopyala yapıştır. büyük numaracasın utanmaz kardeşim büyük. kitap yapamamasının sebebi de kan uykusuyla ile ilgili telif problemi yaşamaktır. beyler bildiğiniz sallamış adam. inanan varsa inanmasın buyursun. aslında çok küfür edecektim de baktım değmez birisi.

    https://www.youtube.com/watch?v=2xrSkR9WHFA
    ···
  18. 11468.
    +1
    Hikaye yalan mıdır , çalıntı mıdır bilemem. Okudum ve çok beğendim arkadaşlar . sürükleyici gitti. Hatta bahsettiği yerlerde seneye görev yapıyor olma olasılığım var. Belkidir onun için yağmur yengeden baho dan çok etkilendim.
    Saygılar jackal abime ..
    ···
  19. 11469.
    0
    efsane !!!
    ···
  20. 11470.
    0
    rezerve 7
    ···