/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +4
    Olimpos sahilindeki bir şatodaydım. ahşap tekneler yanaşıyordu sahile, veranda da beyaz tüller uçuşuyordu. küçük mumlar vardı masalarda; güneşten yüzü kızarmış inci dişli insanlar yıllık izinlerini geçiriyor ve yemek için sabırsızlanıyorlardı.

    ben ise bu insanlara hizmet ediyordum, sabahtan beri bitmemişti istekleri. önce kahvaltıda sorun çıkardılar, sürekli onlara yalakalık yapıp işçilerini ezen gaddar 3 kız kardeşin işlettiği bir şatodaydım. kahvaltı saati bitti, geç uyananlar verdikleri paranın son kuruşuna kadar işletmeyi sömürmek istediklerinden, brunch kaprisiyle kafa gibmeye başladı. tatili değil, köleleriyle birlikte şatoyu satın almış sanki, öyle bir küstah tavır. kafamı kaldırıyorum tüm bu küstah tavırlara karşı; karşımda da onlar var el ele tutuşmuşlar Huri'nin elinde bir çiçek içimdeki nefreti şu an bile yaşıyorum gerisini göremeden uyanıyorum. Telefona bakıyorum ne bir mesaj ne bir arama, zaten beklemiyordum da.
    Pijamaların su içinde. bin Furkan yatağımın dibinde uyumuş. içimden bir ses Lap-top'u açmam gerektiğini söylüyor. Sağa sola bakınıyorum yatağın altına doğru kaymış tutup hemen çıkarıyorum. Zaten geceden açık kalmış çok geçmeden de açılıyor.
    ···
   tümünü göster