/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 176.
    +2
    kardeşim yazılanlara cevap vermiyorsun sanırsam ama beni bi dinle ki öyle karar ver benim de sinirim bozuldu insanların sana kayış atması gibi illa canının yanmasını istiyorsan adreslerini ver gideyim gibeyim hayatlarını ki sen kendine bişey yapma ilk defa sözlükte birine bu kadar samimi bi teklifte bulunuyorum.

    ayrıca eklemem gereken bişeyler daha var;

    eğer bizler günah işlemeseydik göremezdik bu günleri tecrübe edemezdik o yüzden hiç bir zaman ardına bakıp bu olanlara kafanı bozmayacaksın ne kadar vicdan azabı çeksekte bizler günah işleyerek hatalar yaparak kendimizi bulabiliriz o yüzden yufka yürekli değil de taş kalpli biri olmanı öneririm bunları neden yazıyorum bilmiyorum aslında 3 aşağı 5 yukarı bende bu kafadayım bilsem acısız bi yöntem yaparım diyorum ama sen yapma hele bu karı kız muhabbetlerine hiç takılma elbet bulunur biri huri olmazsa ayşe olur fatma olur ama kişiler geçicidir hislerimiz kalıcıdır eğer sen eskiden hissettiğin duyguları hissetmiyorsan eyvallah derdim yap ama bu duyguyu hissetmeni körelten bu insanlarsa çözüm zaten belli bu insanları da öldüreceksin nasıl kendinin katıli olduysan onlarında katili olacaksın.
    ···
    1. 1.
      +1
      Kardeşim yazılanların hepsini okuyorum, samimiyetin icin ayrica teşekkür ederim. Ama yasadigim şeyler o kadar beni cikmaza zütürdü ki simdi intihardan baska bir sey dusunemiyorum. Yasadigim seyler bu anlattiklarim olsa eyvallah ama olay daha da arap sacina döncek suan düşününce kendime kızıyorum niye bu kadar safmisim diye ama kendi hayatimi kendim mahvettim. Sagol teklifin icin benim kimseden alacak ahim kalmadj herkes iyi olsun zaten suan itibariyle kimsenin beni salladigi da yok annem babamin bile.
      ···
      1. 1.
        +1
        Pampa senin hayal dünyanı taktir ediyorum her gün başka hikaye helal olsun senarist felan ol pampa sen
        ···
      2. 2.
        +1
        Panpa ayni hikayeyi devam ettiriyorum sende kaldığın yerden devam edersen cok sevinirim. Senin yerin bende ayri
        ···
      3. 3.
        0
        Yeni gördüm pampa mesajı verdim şukunu eyv
        ···
      4. 4.
        0
        kardeşim herkes saftır bizi ehlileştiren şey yaşamsal tecrübelerimizdir sana dediğim gibi 1 yıl daha ver kendine ve herşeyi farklı boyuttan ele al emin ol ki toparlayacaksın
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster