/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 76.
    +1
    reyis sana bişey diyimmi elhamdülillah müslümanım şuanda niyetliyim ama dünya durucak sonra öbür tarafa dönmeye başlıycak yeni bir dönem fln oğlum bi bana açıkla ya ne içiyosun kaç zilyon km hızla dönen bir dünya 1 zerre birim yavaşlasa yada hızlansa dağlar yerinden sökülür dünya üstündeki kara parçalarının üstünde hiçbişey kalmaz un ufak olur güney amerika kıtasıyla özbekistan yer değiştirir anasını satayım.
    nasıl durucakta hala hayat olucak ondan sonra öbür tarafa dönücek fln bi açıklarmısın ?
    ···
    1. 1.
      -1
      Dunya yavasladi kardeşim yavaşlıyor hala. Bilimsel veri bu. Depremler tsunamiler firtinalar yaz ortasında kış yaşamalar yanardaglar... hangi gezegendesin haberin yok biseyden
      ···
    2. 2.
      0
      ohoo reyis ozaman bizi gibmişler buzamana kadar biraz daha yavaş veya hızlı dönse yerlebir olurdu fln filan bak oruc agzımla sövdürtüyolar.
      lan yinede bi anda dursa sıçmık olur yavaşlaya yavaşlaya durması mümkünmü oda mümkün olsa bile 50 yıl içinde pek mümkün gözükmüyo yani bir asırdan az fln demişinde.
      ···
      1. 1.
        0
        Ben 50 yil dedim salladim sadece. Ama 1980e kadar ayni kalan hiz sonra yavasliyor. Ve 6 birimlik mesafeden besi gitti. Sen hesap et
        ···
   tümünü göster