/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +15
    ***Devam***
    Bilinçaltını Nasıl Eğitiriz?
    Bilinçaltı temizleme olayına gelmeliyim bu noktada. Bilinçaltınızı temizletmek için onlarca parayı savurmayın sağa sola.Bu tamamen saçmalık ve para tuzahı. Bilinçaltınızı eğitin, yeniliğe açık olacağı için itiraz etmeyecektir.Bu nasıl olur derseniz şimdi ona geliyorum...
    Subliminal telkinler,oto telkin, trans hipnoz gibi bir çok şekilde eğitirsiniz. Benim tavsiyem oto telkin ve subliminal telkindir. Yıllarca bu ikisinden tahmin edilmeyecek şekilde fayda aldım ve bu başlığa entry giren bir panpamında aynı şeyleri yapması çok hoşuma gitti.Çünkü en azından bir bilinçli insan görmek gerçekten mutlu etti beni..
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa senin dediğin şu bilinçaltı cdleri var galiba benim bilgisayarımda. Bir fon müziğin altında bir hoca kur'an okuyor ama onu çok az duyuyorsun. 1-2 gün öyle baktım sonra gibtiret bumu bizi kurtaracak dedim.
      ···
    2. 2.
      -2
      Kur'an en etkili yöntemdir. Fakat hiç denemedim doğrusunu söylemek gerekirse, niye diye sorarsan sürekli dinlemek zorunda kaldığım için sıkılacaktım.Kim olsa sıkılır yani,o yüzden hiç başvurmadım ona. Dinlediğin şeylerin içeriğini bilmedende dinleme başka şeylerde olabilir iyiye gideyim derken kötüye gidersin kurtuluşun olmaz.
      ···
      1. 1.
        0
        Panpa zaten kur'an sesini nerdeyse hiç duymuyorsun. Babam senin gibi araştırmacı biri. Almış internetten galiba bende tam bilmiyorum.
        ···
      2. 2.
        0
        içeriğini konrtol ettir kötü amaçla kullanılan onlarca öyle şey var.
        ···
    3. 3.
      0
      Panpa tam bunu sorcaktim amk bendeki şansla ben iyiye gidecek telkinleri degil intihara meyil vereni bulur onu dinlerim bilmeden. Bilincaltimin amina koyulmus bu arada bu mesajdan da ortaya ciktigi gibi :D
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster