/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    yaşadıkları bölgelerde dini,dili, etnik kökeni, toplumsal cinsiyeti kullanarak bölücük faaliyetlerine, ülke bütünlüğünü bozmaya, ayrımcılığa, yasaları kendi menfaatleri nasıl uygun görüyor ise o şekilde kullanmaya, silah ile haklarını aramaları rağmen kendilerine silahlı bir saldırı yapıldığında " barış istirem " söylemlerinde bulunmaya, devlete kafa tutup gene başlarına bir şey geldiğinde " dövlet bize bakmiyi eşşeğini gibem " demeye eğilim gösteriyormuş.

    bu ne yaman çelişki arkadaşım. insan haklarını, demokrasiyi, milliyetçiliği sadece kendi çıkarlarında kullanıp, ülkeyi bölmek isteyen, kürdistan diye bir yer kurup eşşekler ile rahat sevişebilecek bir mekan kurmayı amaçlayan, o bölgenin maşası olmayı gururlarına yediren bir etnik grup kendilerine bir tepki geldiğin de ( ki bu tepki onların yıllardır uyguladı bir tepki ) o ülkenin insanı olmayı reddettiği, türk adı altında bulunmak istemedikleri bir devletten yardım istiyor, istihbaratına laf ediyor. o istihbarat sizin eylemlerinizi gerçekleştirdiğiniz zaman, bilgide yetersiz olduğu zaman " ooo 5 tc askeri öldürdük, bunların haber alma teşkilatı da çok kötü " diyip sevilen halaylar türküler çeken, eşşek üstünde eşşek giben bir topluluk.

    kısasa kısas, sen şuursuzca eyleme gidicen, türkiye sınırında yaşamyı reddedicen, ülkeyi bölmek isticen, sonra bunu demokrasi, insan barışı çatısı altında toplucan, sonra da ölünce " viley ben şimdi hangi eşşeği gibem" diyecen. yok öyle bir dünya.

    bomba gibi bir başık oldu : https://www.youtube.com/watch?v=ua-hEazE9EY
    ···
   tümünü göster