/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 376.
    +8
    Bu ayeti okuyunca acı acı bağırmaya başladı ve bende ardından ekledim. Canımı yalnızca benim rabbim alır ey kafir . O acı cektikçe benim gücüm yerime geliyordu dilim daha çok dönmeye başlamıştı. Yine ekledim ;Ben size isteyerek hiç birşey yapmadım ve bana olan zulmünüze devam edersiniz sizi cezalandıracağım. Böyle diyince gülmeye başladı aciiz diyerek gülüyordu ve güldükçe sinirim bozulmaya başlamıştı aniden Bismillahirrahmanirrahim diye bağırarak gözlerinin içine baktım ve yine acı çekmeye başladı o acı çektikte deniz dalgalanmaya başladı ama bi sıcaklık yoktu sanki rüya da değil gibiydim sanki ruhlar aleminde beni oraya çekmiş gibilerdi. Birden yüzümde bi tokat hissettim herşey karardı sanki gözlerimi açtığımda dayım bana sarılarak hem gülüyor hemde ağlıyordu. Hoca ise okumaya devam ediyordu.
    Gözümü açtım ne oldu dayı dedim rüya görüyordun iletişim mi kurdun dedi evet dayı türkçe konuşuyorlardı dedim. Türkçe konuşmuyorlardı sen öyle sanıyordun , vakia 60. Ayeti isteyerek mi okudun dedi evet dayı lise2 de vakia suresi ödevimdi dedim dayım gülümseyip bi bardak su getirdi
    Detaylıca anlatmamı istedi herşeyi anlattım ve artık korkmadığımı söylediğim. Oğlum ruhlar aleminde olduğun için insani duygularını pek gösteremezsin, yani maddi alemde görürsen korkabilirsin fazla cesur olma dedi. Tamam dayı dedim. Bana karşımda ki şerlinin bidaha ki sefere adını öğrenmemi ve kabilesini sormamı istedi. Kabilesini bilmiyor musun dayı o kadar ritüel yaptınız dedim, biliyoruz oğlum ama emin olmak istiyoruz dedi. Sonra abdestlerimizi alıp hep beraber kur’an-ı kerim okuduk sabah namazını kılıp uyuduk. Rüyamda anormal birşey görmedim sadece aşık olduğum kızı gördüm onla da normal geziyor dolaşıyorduk. Saat 10 gibi dayım uyandırdı. Gel biraz dışalı çıkalım rahatlarsın dedi. Ben hemen ayaklarına baktım çünkü artık paranoya olmuştum gerçekten dayım mı değil mi emin olamıyordum , o da bunu anlamış olacak ki gülümsedi sor istediğini cevaplıyım hadi dedi. Rabbin kim dedim Allah dedi peygamberin kim dedim sağ elini kalbine zütürüp muhafazid (s.a.v) dedi. inşallah sensindir dayı diyip güldüm. Dışarı çıktık nereye gideceğiz dayı dedim. Buralardayız biyere gitmeyecez köyü gezelim sohbet edelim biraz normale dönmeni istiyorum dedi. Peki dayı dedim, istersen sigara içebilirsin yanımda rahat ol dedi. Bu olayların iyi yönleri de varmış dayı diyip güldüm , dayım da güldü ama garip adamdı dayım. Hiç dişlerini görmedim gülerken, sessizce gülerdi az yerdi az uyurdu. Dayı ne zamandır doğru düzgün birşey yemedik bugün iyi birşeyler yiyelim dedim olur dedi. Biraz daha yürüdükten sonra köyü üstten gören manzarası muhteşem olan biryere çıktık köyü kuş bakışı görüyordu bu etrynin sonun da içine düştüğüm ırmağın fotoğrafını ve köyün de uzaktan fotoğrafını atacağım.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster