/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 1.
    0
    yahu nasıl varlığı kanıtlanmaz, hangi bilgiye dayanarak bunu söylersin. evrim maymundan geliyoruz diyor demedim zaten,ve insanların bir başkasının kaburgasından topraktan yaratıldığını ve alt türlerden gelmediğini iddia eden bir dine inanırken nasıl aynı anda evrime inanırsın ?
    ···
    1. 1.
      0
      Evrim teorisi çoğu insanın yanlış anladığı, abarttığı bi teoridir. Allah evreni bir düzen içinde yarattı bu düzenin evrim teorisiyle uyuşmaması için bir sebep göremiyom
      ···
    2. 2.
      +1
      pampa evet yanlış anlaşıldığı çok açık da,evren tamamen düzensizdir ve entropisi artar ve çökmek üzere dağılır, yani söylediklerin inandığın bilimle çok çelişiyor. ayrıca allah düzenli yarattığına inanıyosun diye bu hala kadını erkeğin kaburgasından ve erkeği topraktan yarattığını söylediğini değiştirmez. inanmada seçiçilik yapıyorsan zaten dinden çıkıyorsun o ayrı.ama müslümanlıkta insanlar alt türlerden veya az gelişkin canlılardan değil topraktan gelmiştir ki bu evrime karşıdır öyle ikisine de inanıyorum ben demek için ikisini de az bilmek lazım.
      ···
   tümünü göster