/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 601.
    +1 -1
    ipek merhaba,
    ya bişey sorcam. sen manyak mısın? bu ne güzellik? güzel olduğun kadar küstahsın da. nerden mi bildim? çünkü tipten anlarım.
    insan sarrafıyım ben ipek. resimlerine bakınca ilk gördüğüm, göğüs olarak sıkıntın olmadığın yönünde. bunu cüreti aşan bir davranış ya da ifade olarak görmemen çok önemli benim için, çünkü ben insanda - kadın erkek farketmez - önce memeye bakarım. meme insanı ele verir. (bazen de meme ele gelir ama bunu başka bir platformda, birebir tartışmayı tercih ederim... karşılıklı görüşmeye inanan bir insanım ben).
    plajda çektirdiğin o foto, tatili seven bir kız olduğuna dair bir ipucu benim için... ipin ucunu çektiğimde yanıma sen geleceksen, bu ipuçlarını takip etmek çok zevkli olacak ipek:)
    ipek ipek ipek
    koyma bana ipotek
    şair yanım güçlüdür...
    mesajını bekleye

    aslında hiç böyle şeyler yapmam, yani biriyle tanışmak için mesaj yollamam. mesaj yollamak bence aşağılık bir davranıştır. diyeceğini diyemeyip, erkekçe, cesurca, mertçe, bir kadının karşısına çıkamayıp, kendine manevra alanı bırakarak, mesaj yolluyorlar. bu şerefsizliktir. eğer mesajına istediği gibi bir cevap alamaz ise ne diyecek? efendim ben size yollamadım da, yanlışlık olmuş da yahut siz beni yanlış anladınız bilmem ne... bu tip davranışlar bir mühendise yakışmaz. ben mühendishane-i bahr-i hümayun mezunu orta yaşlı bir mühendisim. ilk mühendislerdenim. mühendisim çünkü bence mühendislik insanın kendine yakışanı giymesidir. örneğin ben şapka devrimini hemen kabullendim, çünkü mühendislik bunu gerektirir. şapka bana yakışıyor çünkü.
    sizinle yeni ufuklara yelken açmak, bir de yeğenim ufuklara yatak açmak isterim. çünkü sık sık bize gelirler. küçük odadaki kanepeyi açarız onlara. umarım bu sorun olmaz. sizin facebook'ta yani halk arasındaki adıyla feyste - kusura bakmayın halk arası dedim, birden apış arası koktu burası, aslında elit biriyimdir, halkın arasına girmem, deodorant kullanırım, özür dilerim - resminizi görünce, adeta beynimden değil de çenemden vurulmuşa, irlandalı turistten yumruk yiyen aksaray esnafına döndüm. bu kadın dedim, işte bu kadın, hangi kadın la dediler, işte dedim lan şu kadın, haa o mu, nolmuş o kadına dediler, o kadın dedim, benim çocuklarımın anası olacak kadın dedim. iyi demiş miyim efendim? eğer iyi demişsiniz diyorsanız bu mesajıma cevap veriniz.
    iyi günler, ahiretime duamsın...

    merhaba şeyma,
    aslında tanımadığım insanlara mesaj çekip "merhaba, naber?" yazmak huyum değildir. ama medeni cesaretimi toplayıp sana yazmaya karar verdim çünkü aşırı güzelsin. (ben çok tatlısın çok, senin profilini gösteren facebook'a şükürler olsun, çok güzelsin çok, ben güzelden anlarım)
    acaba bu güzel kız, yakışık sahibi ve analiz yeteneği yüksek bir jeoloji mühendisine yüz verip de tanışmak ister mi? mesela - ciksli düşünüyorum- bir akşam yemeği yer mi?
    cevabını beklerken, sol bacağının gözüktüğü resmi çok beğendiğimi belirtmeden geçemeyeceğim:)

    gülin selam,
    senden tek ricam olacak. kendimi tanıtmama izin ver, ondan sonra ne yapacağımıza beraber, tartışarak, gerekirse oylayarak karar veririz. demokrasi zaten bu değil midir? her şey demokratik teammüller içinde yürüyecek, seni temin ederim...
    mustafa benim adım. mühendisim. amatör olarak mankenlik yapıyordum eskiden, kısa bir rahatsızlık geçirdim ve doktor yanlış bir iğne yaptı, bunun sonucunda biraz kilo aldım ancak seni temin ederim ki performansta bir sıkıntı yok. "aaa, bu genç ve yakışıklı serseri bana asılıyor ya da beni düşünerek asılıyor" şekilnde saçmasapan ve iğrenç düşünceler aklına gelmesin, bozuşuruz bak... küserim sana... hatta küstüm bile!
    şaka şaka:) bakalım peşimden gelecek misin diye yaptım. ben arasıra böyle testler yaparım ki aşk tazelensin, cinsellik rüzgarları bizi uçursun.
    çok selamlar... bekliyorum... hazırım...
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster