1. 24251.
    0
    --spoiler--

    --spoiler--

    --spoiler--
    tsi reyiz ve diğer panpalar bende bugün bitirdim hikayeyi. canlı okumadığım için mutluyum yoksa kim bekleyecekti bu bini :D siz iyi dayanmışşınız gene. ancak bence bu başlığın ismi nasıl bin oldum anlatıyorum değilde nasıl karaktersiz biri oldum olmalıydı.
    ilk olarak hatun yan odada uyurken melteme sürtüp boşalman sende bi sıkıntının oldugunu gösteriyor.
    ikinci olarak burçine yaptığın ilk okul müsameresi tadındaki intikamın. açıkcası ben utandım okurken.
    üçüncü olarak da ayşene yaptığın finishim. oğlum malmısın sen foto çekip şantaj yapmaya karar vermek. aynı anda ebru reyiz gibi bi kız arkadaşın var. bu kız ne suç işlemişte senin gibi bi orço yu bulmuş. hikaye boyunca çok üzüldüm kıza. insanların rüyalarında görebileceği (tabi hikayenin kurgu olmadığını varsayarsak) kızı, aşkı herşeyi bulmuşsun ugraştığın şeylere bak amk. haketmiyorsun dıbına koduğumun tsigalkosu. umarım bu hikayeden sonra mutlu etmişsindir kızı. hala son sayfaya gelemedim casting var mı göremedim.ama ebru reyizi daha da mutsuz etme giberim. arkandan da beddua etmek istemiyorum ama çok zorlamışsın hayatı..

    casting sonrası edit:
    valla ne yalan söyleyim başka bir tak yemeyip ebru yengeyle evlenmenize sevindim panpa. açelya demek ha :D gerçekten çok sevindim. Allah kazasız belasız analı babalı büyütsün. bir ömür mutlu olun.
    --spoiler--
    ···
   tümünü göster