/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    0
    nasıl yaptın panpa anlat bana da
    ···
    1. 1.
      +6
      Olum bunlar miltarda bir gorulen hastalik degiller okb panik atak bilmem ne depresif milyon tane türevi ama hepsinin kaynagi yalnizlik. sevgili anlaminda degil insan baskalari tarafindan anlasilmadigini dusunmeye basladigi an en iyi dost olarak kendisini goruyo ve kendisiyle konusmaya basliyo. iste burdan sonra kurgu basliyo yok kalbim hizli atiyo kalp krizi geciriyom yok basim agriyo beyin tumoru oldum yok bi kiz bana hayvan dedi beni kimse sevmez salak salak kurmaya basliyosun. sana tavsiye veremem herkes gibi yok kafaya yakma yok sosyalles felan. zira haddim de degil sorunu cozecek olan yine sensin.bi sorun olursa derdin varsa ben burdayim birader.
      ···
    2. 2.
      +1
      bu adam kraldır.
      ···
    3. 3.
      0
      eyw panpa dediğin doğru da aslında şöyle böyle sosyal bir insanım. Yani eve kapanmış birisi değilim. Öyle aşırı sosyal de değilim tabi. Tadında sosyallik diyelim buna. Yani ben daha zihnime söz geçiremiyorken nasıl daha fazla sosyalleşeceğim. Zaten zihnime söz geçirebilisem böyle bir durumda olmazdım ki. Genede yazdıkların için teşekkürler. En azından denemeye çalışacağım. Sağolasın panpa
      ···
    4. 4.
      0
      Mesele sosyallik degil. ailevi nedenler den dolayi 18 yil dogdugum buyudigum yerden ayrilmak zorunda kaldim donememek uzere 4 yil oldu alisamadim. sanayide calistim otelde komilik yaptim sanayide calistim gumrukte calistim su an cagri merkezinde calisiyorum gunde 150 kisiyle telefinda gorusuyorum onlarca tanidigim var iki gunde bi maca gidiyorum sonuc:hâlâ yalnizim. Cunku geyik yaparken iyi ama ciddi bir sey konusmaya baslayinca insanlar bana direk yasli muamelesi yapmaya basliyo. zamaninda cok arastirdim. hayal kurmayi biraktim evham yapmayi biraktim her sey kendiliginden yoluna girdi.her sey burda biter(kafada)
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster